Nieuw en 2e Youtube Kanaal :D (femketjeNL)

DSC_3058 copy small

Ola lieve lezers (en kijkers ;3),

Sommigen van jullie weten het waarschijnlijk al door mijn tweets of berichtjes op FB maar ik ben sinds kort een 2e kanaal begonnen. Mijn eerste kanaal (femketje) waar ik ook alweer 1500 abonnees op heb en officieel mijn beauty channel is, gaat mijn officiële vlog kanaal worden. (no worries, alle beauty video’s blijven daar gewoon online staan) Maar ik ben echt super excited dat ik eindelijk mijn 2e kanaal begonnen ben, welke terug te vinden is onder de naam femketjeNL. Dit gaat dus mijn main channel worden voor beauty, shoplogs, unboxings en de hele rambam :D

Ook ben ik dus steeds meer een beetje into vlogging geraakt, ik weet nog niet hoe vaak ik het ga doen. Het blijft toch iets engs en super persoonlijks, dus ik zie nog wel hoe frequent er gepost gaat worden :) Sowieso blijft dat kanaal gewoon bestaan want daar zitten als mijn echte die hard subbies <3

[youtube_sc url=”https://youtu.be/R8QYU_xQ88E”]

Abonneren op mijn nieuwe/2e beauty channel is echt super lief en heel erg gewaardeerd :D Alvast super thanks voor alle lieve berichtjes, abonnees en nieuwe followers. Binnenkort zal er ook een winactie op mijn nieuwste youtube kanaal online komen, als welkomscadeautje!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Nieuw en 2e Youtube Kanaal :D (femketjeNL)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//