Nieuw: Demak’Up Expert Lijn!

Vorige week ontving ik een awesome perspakket van Demak’Up met daarin hun nieuwste productlijn genaamd Expert. De lijn zelf is pas vanaf 1 juni in de winkels te scoren maar ik en een aantal andere beautybloggers mochten de nieuwste producten alvast uittesten.

dm 1 dm 2

Om alle 4 de producten (grote Expert wattenschijven, gewone Expert wattenschijfjes, Expert waterproof oogmake-up reinigingspads en de Expert reinigingsdoekjes voor gezicht en ogen), moest ik natuurlijk wel een look maken wat net iets meer moeite kost om weer van je gezicht af te halen aan het einde van de dag. Een extreme smokey eyes look met een nude lip en flawless skin was mijn keuze. *hier komt a.s. donderdag nog de FOTD van online ;)*

DSC_6722 (2) copy cropped small

Ik moet zeggen dat ik best wel onder de indruk ben van de nieuwe productlijn. Ze werken inderdaad ontzettend goed bij o.a. zwarte waterproof make-up, maar ook zeker bij normale zware donkere make-up, zoals de smokey look die ik maakte.

dm 6 dm 5

De grote wattenschijven zijn ideaal om je gehele gezicht snel en makkelijk foundation-vrij te maken. Ze voelen zacht aan en aan 1 kant zitten zelfs wat extra grove fibers om je make-up nog sneller te verwijderen. De kleinere schijfjes zijn handig om je ogen en lippen eens goed schoon te maken. Ook deze voelen goed zacht aan en hebben aan 1 kant net wat meer fibers om alle mascara en oogschaduws van je oog af te krijgen, zonder dat het je huid irriteert.

De remover pads zijn stiekem toch wel mijn favoriet uit deze nieuwe Expert product lijn want dat zijn super zachte wattenschijfjes gedrenched in remover speciaal om waterproof make-up van je ogen af te krijgen. Pluspunt is dat het super snel en makkelijk werkt, maar ook dat ze naderhand geen vettig laagje op je huid achterlaten. In een potje zitten maar liefst 30 pads, zelf gebruik ik 1 pad per oog bij een zware look als deze. Maar voor door de weeks bij wat rustigere looks kun je makkelijk 1 pad voor beide ogen gebruiken.

dm 4

dm 7

Ook zijn de nieuwe reinigingsdoekjes erg fijn. Ze zijn vochtig genoeg om je hele gezicht, je ogen en lippen goed schoon te kunnen maken, en ze ruiken ook nog eens super lekker! Een snelle tip tussendoor: je kunt ook super easy je kwasten even snel schoonmaken op zo’n doekje terwijl je met een look bezig bent.

DSC_6718 copy small

dm 8Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dat mijn gezicht grondig schoonmaken met deze Expert lijn super makkelijk en snel is. Ik was met nog geen 5 minuutjes klaar! Nog eventjes geduld want vanaf 1 juni kan iedereen deze awesome nieuwe producten uitproberen! Over wat de producten precies zullen kosten kon ik nog geen informatie vinden. Wel verwacht ik dat het zoals altijd schappelijke drogisterij prijsjes zullen zijn zoals we van Demak’Up gewend zijn.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Nieuw: Demak’Up Expert Lijn!”

  1. Aan de watjes te zien gaat je make-up er goed af! Ik ga ze ook proberen denk ik want het duurt bij mij altijd een eeuw voordat alles er af is. Ogen valt nog mee maar mn gezicht..

  2. Klinkt wel heel fijn! Vooral dat ze ook waterproof make-up ook makkelijk weghalen, vind dit altijd zo’n drama als ik niet de juiste remover gebruik! Wel zonde van je mooie ooglook ;)

  3. Mooie ooglook draag je! Ik vind Demak’Up zelf ook erg fijn, dan gaan die vieze pluisjes tenminste niet in mijn wimpers hangen! :-)

  4. Oeps, nu reageerde ik eerder deze week op je heavy make up look, dat ik benieuwd was of de De’Make Up items ‘m er wel goed af zullen krijgen, en had ik dus helemaal niet gezien dat er al een post over deze items verschenen was… Bloos bloos! ;)
    Anyway, de spullen klinken wel heel erg fijn, ik gebruik altijd goedkope wattenschijfjes en reinigingsdoekjes maar die werken toch niet zo goed als deze heb ik de indruk. Goed om te weten dat deze producten in een minuitje of 5 zelfs zo’n heavy make up look probleemloos verwijderd! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//