Budget Ebay Tip: Too Faced Summer Eyes Palette *knock-off*.

Eerder deze week reviewde ik al het Boudoir Eyes palette wat ik als Too Faced knock off via ebay had besteld. Vandaag review ik een andere Too Faced nepperd, namelijk het Summer Eyes palette.

DSC_6419 DSC_6420

In het van licht metaal gemaakte paletje zit een spiegeltje en klein opgevouwen instructie boekje met 3 verschillende looks. Zelf hou ik me nooit zo aan ‘voorgeschreven regeltjes’ maar het is wel handig dat het er bij zit, vooral voor beginnende make-up lovers onder ons. Net als bij het Boudoir eyes palette zijn de kleuren zo gerangschikt dat je een daily look, een classic look en een fashion look kunt maken. De een net wat meer opvallender dan de ander.

DSC_6421

Alle kleuren zijn eigenlijk van prima kwaliteit, wel ietsje brokkelig maar qua pigmentatie zeker niet slecht te noemen! Er zitten 2 matte en voor de rest shimmery tinten in en de enige kleur die wel iets meer pigment mocht hebben is de koraalkleur met de naam coral crush. Deze is mat en heeft daardoor iets meer werk nodig om echt een pop of colour te worden. Wel blenden de kleuren fijn in elkaar en heb ik geen rare allergische reacties gekregen door dit palette. Vergeleken bij the real deal is het een goede dupe! De swatchfoto’s hieronder zijn in het zonnetje en in normaal daglicht genomen.

DSC_6424 DSC_6425

Ben je net zoals ik altijd wel in voor een knallende pop of colour, gecombineerd met natuurlijke tinten? Dan raad ik je dit kekke paletje zeker aan! Omgerekend heeft het me maar 3,55 euro gekost bij deze verkoper.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Budget Ebay Tip: Too Faced Summer Eyes Palette *knock-off*.”

  1. Wauw wat een gave kleuren. Ik hou van shimmery eyeshadows. Alleen durf ik dit soort kleurtjes niet meer aan. :( Ik heb ook het boudoir palette ontvangen en daar ben ik dan ook heeeeel erg blij mee. Voor mij de perfecte (veilige) kleuren waarmee ik uit de voeten kan. Ben heel nieuwsgierig naar je eerste ooglook met dit palette. Zal vast weer schitterend zijn. ;-)

    1. haha omg, ff tussendoor en totally offtopic: we hebben net op het zelfde moment bij elkaar een comment achtergelaten XD

  2. Wow 3,55 ik schrik me een bult voor zo’n mooi palet? Ik ga me een ebay account aanmaken zeg, ik vind dit echt een super mooi palet vooral het blauw en roze vind ik prachtig :) ik vind je blog echt goed nog een fijne zondag

  3. Als ik in Londen alles toch te duur vind ga ik daarna in thuis gewoon via jouw blog alle dupes bestellen op Ebay hahaha. Weer een pareltje dit!

  4. aah de pigmentatie is echt heeel goed, ik heb een tijdje geleden het nude eyes palette besteld, nog even wachten tot hij binnnenkomt. Wauw ik zou deze ook wel graag willen hebben

  5. Het ziet er goed uit! Zeker als je geen UD kan betalen maar toch de mooie kleuren in je stash wilt is dit een goed alternatief. De pigmentatie is ook niet mis en de prijs is heel erg fijn.

  6. Ziet er mooi uit! Ik ken het originele palette niet maar voor deze prijs kan je dit niet laten liggen.

  7. Super mooi! Dat ga ik ook eens proberen! De kleurtjes zijn ook echt iets wat ik elke dag zou kunnen gebruiken.. de meeste kleuren passen overal wel bij. Bedankt voor de tip ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//