22 thoughts on “Nagellak Stash: Catrice.”

    1. Haha, ik verwonder me er over dat ik al dat gewicht bij elkaar mee naar huis heb gesleept XD En ik kan me nogsteeds de drie eerste Catrice lakjes herinneren wat ik kocht: London’s Weather Forecast, Sold Out Forever en Poison Me, Poison You :3

  1. Wauw, wat heb je veel Catrice lakjes! Maar, de kwaliteit is goed, dus het mag ook :D Leuke kleurtjes heb je :)

  2. Leuk filmpje maar wordt minder leuk naar een tijdje. Het was denk ik leuker als je gewoon babbelde en bv. dan iets zei over de lak zoals dit is een lievelingslak. Deze dekt niet zo goed, etc etc

    1. Dat was ook mijn eerste idee maar na rondvragen bleek dit de meest geliefde manier te zijn voor de meeste lezers/kijkers.. je kunt nooit iedereen tevreden maken! Daarnaast zijn mijn normale stash filmpjes wel altijd zo met spraak er bij ;)

  3. Wat ongelofelijk veel lakjes van Catrice heb jij! Volgens mij heb je nog honderden lakjes van andere merken staan.
    Nagellak heb je in ieder geval nooit te kort, haha. :)

  4. Leuk om te zien, ik zag verschillende lakken tegen komen die ik zelf ook heb, maar ik miste je geklets wel bij dit filmpje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//