My Xmas Tree.

Het is weer zo ver, deze week is het kerst en oh wat heb ik er zin in! 
De boom staat al sinds Sinterklaas de deur uit is en ik heb hem de laatste paar dagen nog wat extra opgevuld met extra glitterende kerstballen en strikjes.
Ik ben echt gek op bomen versieren en doe dit ook vaak ook bij mijn ouders thuis. De boom daar is dit jaar zwart/wit/rood en mijn eigen boom, zoals jullie wel op de foto’s kunnen zien, is roze/lila/zilver.
Hoe is jullie boom versierd? Hebben jullie een echte of net als ik een nepboom? Hangen jullie er veel lampjes in of juist weinig, en hoe zit het met de kerstballen zelf? Alleen klassieke ronde ballen of ook andere vormen?
Laat het me weten!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “My Xmas Tree.”

  1. Wij hebben een nepboom staan. Er hangt niks in, dus behoorlijk saai. Maar als je de stekker in het stopcontact stopt lichten de uiteinde van de takken op. Erg leuk. :)

  2. Mooie boom! :D Normaal gezien nemen wij altijd een echte boom maar dit jaar hebben wij voor het eerst een neppe boom genomen :) Het is anders maar het kan nog wel leuk zijn :-)

  3. Ik heb dit jaar geen boom, is mijn huis veel te klein voor. Anders had ik zeker een nep boom neergezet.
    (Ik ben allergisch voor echte kerstbomen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//