EOTD 23/12; xmas look.


Gebruikte producten:
          Catrice allround concealer palette als oogschaduw basis.
          Essence mono oogschaduw in 18 Super Babe.
          NYX Glitterati Glitter Cream Palette (de grove groene glitters)
          Essence Magic Design mascara.
Het is een erg simpele look die iedereen kan maken. Als eerste heb ik als oogschaduwbasis de lichtste kleur van het concealer palette op het gehele ooglid aangebracht met m’n vinger om de kleuren wat intenser te maken. Daarna op het gehele bewegend ooglid en in de crease de mono oogschaduw van Essence in 18 Super Babe opgepat om een duidelijke en felle kleur te krijgen. Ik heb het aan de buitenste ooghoeken op wat grote punten uitgeblend. Daarna met een fluffy blending brush de randen nog wat zachter gemaakt.
Dan kies je een kleur uit het NYX palette, ik heb expres voor een groene grove glitter gekozen omdat rood een ietwat lastige en gevaarlijke kleur is om mee te werken, en om het toch een kerstlook te houden heb ik de kerstgroene kleur gepakt. Deze cream glitters waren lastig om egaal aan te brengen, hier ben je dus ook wel eventjes mee bezig wil je het overal even egaal hebben. Ook hoef je niet over alle oogschaduw te gaan met de glitters, je kunt er ook voor kiezen om deze bijvoorbeeld alleen op het bewegend ooglid aan te brengen.
Als laatste heb ik nog wat mascara aangebracht op de bovenste wimpers en met een plakbandje de fall out van glitters weggehaald.
Deze look kun je makkelijk dragen met een mooie rode lipstick of gloss. 
(Van alle gebruikte producten zijn of komen er nog reviews! –  Het was jammer genoeg niet gelukt om een duidelijke full face foto te maken van deze ooglook aangezien het licht erg lastig was om mee te werken. Volgende keer wel weer een full face shot!)
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “EOTD 23/12; xmas look.”

  1. Wauw wat mooi meis!! We houuden van glitters hihi! :D echt een prachtige kerstlook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//