Models Own Beetle Juice; Golden Green.

Het tweede lakje uit deze collectie. Klik HIER voor het reviewartikel over het lakje Emerald Black. Ook dit lakje kost los 5 pond en de complete set van 5 lakjes plus een extra 3 in 1 base/topcoat kost 20 pond (ongeveer €24). In elk flesje zit 14ml lak wat een jaar lang goed houdbaar is.

Dit lakje is echt super pretty maar ook erg apart, je moet er echt van houden. Het heeft een goud/groene shimmery duochrome kleur die niet erg snel dekt. Je hebt toch zeker wel 3 of 4 laagjes nodig. Wat sneller en soms ook nog mooier werkt is om eerst een zwarte of groene lak aan te brengen. Dan heb je maar 1 laagje van deze lak meer nodig en super snel mooie nagels!

Wel droogt de lak erg snel en is deze perfect als je nog even snel je nagels wilt doen. De geur van de lak is echt WOW… redelijk aanwezig en ik kan begrijpen dat sommige mensen hier niet goed tegen kunnen. Zelf heb ik er niet erg veel last van. Het ruikt gewoon  naar normale grondverf die je ook binnenshuis kunt gebruiken voor wat dan ook. De lak heeft verder een metallic/glossy finish. Ik ben echt helemaal verliefd op deze tint, ookal vind ik het meer een herfstkleur dan een vrolijke lente of zomer tint!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Models Own Beetle Juice; Golden Green.”

      1. hey,oke en waarmee bewerk je jou video’s want ik heb een nagellak stash gefilmt en bijgewerkt met windows movie maker het filmpje duurde 4 min en ik had hem opgeslagen enzo en ik heb hem bij blogspot geupleod en hij werktte niet weet jij een waar waar aan licht en weet jij een goede bewerk kanaal

        liefs larissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//