China Glaze; Some Like It Haute & Lorelei’s Tiara.

Niet zo lang geleden had ik mijn oog laten vallen op de Eyecandy collectie van China Glaze. Ik moest en zou alle 6 de lakjes scoren en kwam toen op de webshop PrettyPolish.nl waar ze voor weinig verzendkosten (bij bestellingen boven de €25/€30 hoef je deze al niet eens te betalen!) super snel je bestelde lakjes opsturen.

In het eerste reviewartikel (van de in totaal 3!) heb ik het gehad over Blonde Bombshell en Love Marilyn; klik HIER voor dat artikel. In het tweede artikel kwamen Material Girl en Marry A Millionaire aan bod, klik HIER voor dat artikel. In dit laatste reviewartikel gaat het dus om de laatste twee lakjes namelijk Some Like It Haute en Lorelei’s Tiara.

Some Like It Haute; weer zo’n favoriet! Het is een blanke basislak met een hele hoop donkergrijze/antracietgekleurde glittertjes met daarin grovere multicoloured glitters die een super mooi regenboog/holografisch effect geven. Deze lak dekt ontzettend goed voor een glitterlak, met twee laagjes zit je al gebakken!

Lorelei’s Tiara is een lakje wat ik vooral veel in de winter zal dragen en minder snel zal pakken in de lente of zomer. Het is een blanke basislak met een enorme lading fijne zilverkleurige glitters en wat grovere blauwe glitters. Ook deze dekt erg snel met twee laagjes.

Beide lakjes drogen ook echt ontzettend snel en dat vind ik echt een pluspunt!

X femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “China Glaze; Some Like It Haute & Lorelei’s Tiara.”

  1. Prachtig, maar inderdaad een hel met verwijderen. Maar jij had zo’n handig potje daarvoor, dus dat zal wel goed komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//