MNY Lakje 124A.

Voor mijn verjaardig afgelopen oktober had ik een aantal cadeaukaarten gehad van verschillende drogisterijen. Ik geloof dat het bij Etos was waar ik dit mooie lakje kocht voor €2,49 voor 7ml lak wat zo’n 2 jaar goed houdbaar is (mits je af en toe ff met het potje schud).

Het lakje zelf vind ik echt to die for; een mooie donkerbruine lak met koper, goud, brons en moskleurige shimmer in. De lak dekt ook erg snel, met 1 dikke laag of twee dunne laagjes is de lak al perfect. De lak droogt ook aardig snel maar met deze lak merkte ik wel dat ik sneller dan normaal tipwear had. (ook al had ik een goede laag topcoat over de lak aangebracht)

Het potje zelf vind ik wel okay, niet mooi of lelijk maar gewoon herkenbaar voor MNY. Wel vind ik jammer dat de lakjes van MNY geen namen maar nummers hebben. En waar bij dit lakje de letter A nu voor staat, geen idee!

Het kwastje werkt wel fijn en over het algemeen ben ik wel tevreden over de lak zelf. Gelukkig vind ik de kleur geweldig anders had ik het maar een matig lakje gevonden die toevallig snel dekt!

x femketje 

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “MNY Lakje 124A.”

  1. Leuk dat je hierover een review maakt!
    Ik hou namelijk erg veel van nagellak en zo weet ik precies welke ik moet uittesten.
    Er bedankt.

    Xxx Sabine

  2. Dat lakje heb ik ook =D Inderdaad wel jammer dat ze geen namen hebben, maar nummers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//