Dermalogica: Daily Microfoliant.

In de Glossybox van december 2011 zat o.a. dit product van dermalogica. Eerlijk gezegd ken ik het merk wel van naam etc. maar had ik nooit eerder een product van dit merk getest.

Deze daily microfoliant is een droog wit poeder wat een zeepachtig sopje wordt als je er een paar druppels water bij doet. Lekker snel en makkelijk dus!

Ook het aanbrengen en inmasseren op de huid is een piece of cake; je wrijft het poeder en water tot een sopje in je handen en je masseerd het zo’n minuut in op je gezicht met als gevolg een super schone en zachte huid!

Deze microfoliant is eigenlijk een soort van scrub maar dan een stuk zachter voor je huid met een lekker geurtje. Je mag dit product daarom ook elke dag gebruiken (wat ik zeker weten al een aantal weekjes doe). Ik raad dit product zeker aan ook ondanks te hoge prijs van €64,50 voor een fullsize verpakking van 75gram.

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Dermalogica: Daily Microfoliant.”

  1. Ik vind het ook een fijn product, maar vanwege de prijs zou ik het niet als fullsize kopen :)

  2. Heb er al eerder veel goeds over gehoord, zou het wel eens willen proberen denk ik :) Heb wel al ervaringen met andere Dermalogica producten en vond die altijd fijn dus verbaas mij niet veel dat deze ook goed is :D Bedankt voor je review :-)

  3. Wow, de prijs, haha. Dat is mij echt teveel voor zo'n pakketje! Maar ik geloof best dat het een heerlijk product is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//