Miss Sporty – So Clear Powder.

DSC_1546

Een tijdje terug scoorde ik wat nieuwe goodies waaronder deze poeder. Ik zag hem al een hele lange tijd geleden liggen bij de Etos maar had hem nooit meegenomen. Toevallig was ik nogsteeds op zoek naar een fijne nieuwe setting powder, en aangezien ik acne-prone skin heb, leek het me een strak plan om deze anti spot poeder eens een kans te geven.

DSC_1583 copy small

De poeder zelf is in de lichtste tint 001 Transparant. Nou kan ik alvast verklappen dat deze poeder geen (witte) transparante poeder is maar gewoon eentje die je ook los van foundation e.d. zou kunnen gebruiken omdat er wel degelijk kleur aan zit en niet zo’n beetje ook. Okay, het is de lichtste tint, maar deze is alsnog te donker voor mij in de wintermaanden. *bleekscheet represent :’) *

De poeder belooft roodheden te verbergen, foundation matterend te setten en is volgens miss sporty ook nog eens antibacterieel. Klinkt erg nice, niet?

DSC_1547

Zelf vind ik dus de kleur nog iets te donker voor deze tijd van het jaar, maar voor de rest doet hij zijn werk prima en zal hij zodra ik wat gebruind ben door de zon perfect matchen. Het enige wat ik nog opmerkte was dat je echt maar een klein beetje nodig hebt voor een mooi natuurlijk effect. Je hebt al snel te veel product op je kwast waardoor je je gezicht super vlug vol kwakt en een pancake effect hebt waar het poeder als suiker bovenop je huid blijft liggen. Goed blenden is dus belangrijk bij deze, maar los van dat is het een erg fijne zachte poeder waar ik in ieder geval geen breakouts door heb gekregen. Een zacht en matte resultaat en foundation/concealer wat goed op zijn plaats blijft zitten, me likey!

De poeder heb ik bij Etos gescoord voor zo’n €4. Lekker budgetproof ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Miss Sporty – So Clear Powder.”

 1. Oh dat klinkt echt heel fijn! Heel goed voor het prijsje! Het zonnetje komt eraan, dan zal je wel wat bijkleuren :)

  1. Ik had ook niet verwacht hem zo fijn te vinden, miss sporty is over het algemeen een merk wat best wel underrated is naar mijn mening. Misschien iets te veel gefocussed op jongere dames maar er zitten zeker wel goede items tussen voor elke leeftijd :3

 2. Ik vind dit soort poeder altijd wel een beetje spannend om te gebruiken, omdat het vaak op je huid blijft liggen. Maar toch vind ik hem er wel heel mooi uitzien op je huid! (En wat heb je weer een mooie look gemaakt!)

 3. Ik had hiervoor de So Matte, die vond ik al erg fijn. Dus het kan ook voor de wat rijpere huid? Mijn rode adertjes verdoezelen?

  1. Oeh die moet ik ook nog eens proberen :) Ik vind zelf dat dat wel kan, zeker met een lichte foundation of bbcream en dan het poeder goed blenden :D

 4. Klinkt goed!
  Fijn dat je hem ook los van een foundation kan gebruiken.
  Hopelijk matcht hij binnenkort beter als het zonnetje doorkomt!

 5. Klinkt goed! Dan zal ik ook maar even wachten tot de zomer tot ik deze uitprobeer, bleekscheten unite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//