Miss Sporty Morning Baby! BB Cream.

Dit artikel stond al zo ontzettend lang op de planning, maar steeds kwam er weer wat anders tussen wat voorrang had. Vandaag dan toch eindelijk mijn review over de Miss Sporty Morning Baby! BB Cream in de kleur 001 Nude Radiance.

DSC_5179 copy

Zelf was ik erg nieuwsgierig of deze lichtste tint licht genoeg zou zijn voor mijn bleke huid maar wonderbaarlijk genoeg was hij maar ietsjes te donker, en eigenlijk nog best wel te doen met goed blendwerk. De BB cream beloofd vochtinbrengend te zijn, imperfecties te verbergen, een natuurlijk effect te geven en je huid te beschermen plus gladder te maken. Een hele hoop beloftes maar eerlijk gezegd geloofde ik er eerst vrij weinig van.

DSC_5180 copy

De dekking is licht tot medium, ikzelf wil wel wat meer dekking, vooral op plekken waar ik wat littekentjes heb en een 2e laagje is dus een must voor een egaler effect. Wel blend de BB cream fijn en heeft het een ‘okay’ geur. Er zit dus wel een geur aan maar ik vind het niet storend. Het enige nadeeltje aan de verpakking, welke trouwens een gewone tube is, is dat er geen pompje in zit waardoor het iets minder hygiënisch is dan bijvoorbeeld mijn favoriete Max Factor foundation. De substantie zelf is best vloeibaar, vandaar ook de lichtere dekking. Echt imperfecties verbergen deed hij bij mij niet, en de huid gladder maken merkte ik ook niet meer dan normaal. Het is simpelweg een basic BB cream die voor mij net niet goed genoeg werkt qua dekking.

Voor o.a. deze look gebruikte ik de BB cream ^^

Qua prijs kwaliteit verhouding zit je prima als je een BB cream met lichte tot medium dekking nodig hebt want voor een tube van 30ml betaal je maar 3,49!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Miss Sporty Morning Baby! BB Cream.”

  1. Hmm, klinkt goed, hij lijkt mij best wel fijn! Ik heb zelf niet echt last van onzuiverheden, maar meer af en toe een rood plekje of zo. Daarvoor zou deze BB cream wel goed zijn, juist omdat hij niet te dekkend is!

  2. ik vind de verpakking echt heel erg mooi! maar ik denk niet dat ik hem echt vaak zou gaan gebruiken dus ik laat hem maar even liggen :P

  3. Ohja, die heb ik ook nog ergens liggen! Misschien maar weer eens uit de kast halen, want in de zomer vond ik ‘m net iets te ‘vol’, maar misschien is die voor de winter juist wel geschikt.

  4. Ik heb een hele tijd staan twijfelen om deze te kopen, maar denk dat ik toch wel blij ben dat ik deze nog niet gekocht heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//