Mijn Epic Postercandy.nl Foto-Poster!

Donderdag kreeg ik een mailtje van postercandy.nl dat ik de winactie bij Desirée van Curvacious.nl had gewonnen. Ik mocht een poster van 40×50 laten maken naar keuze! Hij is net binnen gekomen en kon niet wachten er een artikeltje over te typen :D

pc2

Het concept is dus als volgt: je kiest foto’s, zo veel of weinig als je wilt op een bepaalde grootte van poster etc. etc. Ik heb dus de 40×50 gewonnen maar ik kon alsnog kiezen of ik 20, 30, 42 of zelfs meer foto’s op 1 poster wilde. Ik heb voor 42 foto’s gekozen en heb terwijl ik de poster maakte, makkelijk mijn instagram account er aan kunnen koppelen. Geen gedoe dus met foto’s uit die duizenden foto-mappen op je computer uitzoeken. Gewoon lekker makkelijk alles online uitpluizen.

pc3

Ik vind mijn poster super leuk, het is echt een op en top femketje ding geworden. Hij zit al in een mooie zwarte basic lijst die ik gisteren even snel bij de action gescoord had voor 5 euro, nu alleen Roy nog even lief aankijken of hij ‘m op een leuke plaats in ons huis wil ophangen.

pc

Ik wil bij deze Postercandy.nl en Desirée super bedanken voor de winactie die ik heb mogen winnen :D Thanks a bunch!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Mijn Epic Postercandy.nl Foto-Poster!”

 1. Heel erg leuk! Lijkt me ook leuk om in de showroom van mijn webshop te hangen, en dan met allemaal aparte plaatjes van de sieraden.

 2. Hi Femke, leuke post heb je geschreven en heel fijn dat je jouw PosterCandy mooi vind!

  Voor alle lezers van je blog die ook een PosterCandy willen maken nog een speciale aanbieding: met code FEM20 krijg je tot 31 mei 20% korting op je bestelling bij postercandy.nl!

  Groetjes,

  Frank
  PosterCandy

 3. Ohhh wat leuk! Leuk gedaan ook met al die foto’s =D En mooi om te weten dat de lijsten bij de Action niet zo duur zijn =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//