Mijn Epic Nieuwe Fab Tas – BagsPlaza.nl

DSC_0780

Enige tijd geleden kreeg ik een leuk mailtje met de vraag of ik een handtas wilde reviewen. Natuurlijk zeg ik daar als bag-lover geen nee tegen, zeker niet nu mijn geliefde dagelijkse tasje echt begint af te takelen. Ik hou van kleinere tasjes, vooral met langere strap zodat ik hem makkelijk over mijn schouder kan gooien en uit huis kan rennen naar de auto.

Ik kwam in de sale section een awesome Fab tas tegen, een lederen donkergrijze Cleo bag met panther print. Hoe epic is dat, totally femketje proof!

DSC_0783De tas is klein maar fijn, er past precies in wat ik dagelijks mee neem naar mijn werk of als ik gewoon even snel de deur uit moet. De tas is compleet van echt leder en heeft een kort harig vachtje met de kekke panther print. Ook de binnenkant is lekker zacht, grijs suede wat super nice aan voelt. No way dat mijn telefoon snel beschadigd raakt in deze tas. Ook zit er nog een klein ritsje binnen in waar ik vooral bankpasjes e.d. steek.

De tas zelf heeft een basic sluiting, maar geen rits aan de bovenkant. Zelf vind ik dit niet zo erg, maar als je vrij wild met je tas rond rent is het misschien wel handiger een tas te kiezen met rits, om het verliezen van je spullen te voorkomen. De tas heeft verder nog leuke goudkleurige details zoals het ritsje binnen in en de gespjes en de sluiting zelf. De schouder strap is nog een paar standjes langer of korter te maken, net wat je zelf fijn vind.

DSC_0787

De originele prijs van de tas is 149 euro, maar hij is op dit moment in de sale voor maar 99 euro! Elk seizoen zijn er nieuwe kleuren en prints in de vorm van schoudertasjes als deze Cleo bag of de Hazel bag. Zelf komt deze mooierd uit de winter collectie, maar dat stopt mij niet om hem het hele jaar te rocken.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Mijn Epic Nieuwe Fab Tas – BagsPlaza.nl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//