Mijn Beste Budget Shoplog EVER :D *Sally Hansen, W7, Kruidvat*

Okay, ik had eigenlijk een no buy. De drang om eventjes op mijn vrije dag de stad in te gaan was te groot en ik heb daarom ook wel wat dingetjes geshopt. Echt veel is het niet, en de bedragen zijn ook schrikbarend laag omdat ik bijna alles in de sale of met lekkere kleine prijsjes gescoord heb. Budgetproof?: Yeah buddy!

shoplog 17.4Als eerste kocht ik bij het kruidvat in een 2 voor 3 euro actie, 2 van mijn favoriete gezichtsproducten: De tonic en reinigings-schuim. Die laatste kost al bijna 3 euro dus dat was een mooie deal! Ik koop deze trouwens altijd tijdens een actie als deze, dat scheelt toch altijd weer een paar euro’s. Ook scoorde ik een blik Purol creme die ik gratis mee kreeg in ruil voor 200 van mijn voordeelkaart-punten. Ik heb er zo ontzettend veel gespaard dat ik ze wel eens mag beginnen opmaken door gratis goodies mee te nemen ;) Ook kreeg ik bij de kassa nog een mini zonnebrand mee van no ad.

Bij Etos kocht ik nog 2 tandpasta’s van colgate voor 6 euro in totaal. Ook daar kreeg ik iets bij, namelijk een mooie rode nagellak! Ook vond ik eindelijk het naked dupe palette van W7, In the buff bij de op is op voordeelshop voor 7,95. Ik nam er meteen 2 mee, 1tje ga ik later weggeven in een winactie hier op femketje.nl! Als laatste scoorde ik nog 11 sally hansen lakjes voor 0,99 per stuk bij de action :D

Wat was jouw laatste aankoop?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Mijn Beste Budget Shoplog EVER :D *Sally Hansen, W7, Kruidvat*”

  1. Haha wow heb je alle kleuren sally hansen lakjes meegenomen? Zoveel heb ik er niet eens gezien, wel super leuke aankoopjes!

  2. Een echte no-buy is dit niet natuurlijk! ;-)
    Maar ik begrijp dat deze aankopen uitzonderlijke noodzaak waren, hihi!

  3. Zo grappig om te zien dat ineens overal dat W7 palette voorbij komt. Ik ben hier zeker benieuwd naar! En Sally Hansen voor 0,99 cent is damn good! Heb er net ook 4 gekocht :D

  4. Wat een goede koopjes allemaal! Ben wel erg benieuwd naar de nagellakjes van Sally Hansen, €1,- voor zo’n lakje is echt geen geld :D

  5. Ik ging gisteren ook even kijken bij de Voordeelshop, maar hij was er toen niet meer. Ook moet ik weer eens naar de Action gaan als ik geld heb tenminste:P. Mooie lakjes heb je gescoord!

  6. Dat is nog eens leuk shoppen! En met dat W7 palet heb je een goede aankoop gedaan waar je geen spijt van zult hebben! ;-)

  7. Leuke aankopen! Je bent goed los gegaan bij de Sally hansen lakjes! Ik heb laatst twee kleurtjes meegenomen.

  8. Oh gaaf!! Wat een mazzel heb je weer =D Ik ben benieuwd naar het palette van W7. En al die lakjes, gaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//