Michael Todd Blush + Oogschaduw.

Het is alweer een tijd geleden dat ik een awesome pakketje gewonnen had bij Marjolein (TheArtIsMakeup) waarin o.a. een aantal Michael Todd producten zaten. Zo schreef ik eerder al over een lipstick en gel eyeliner en is het vandaag de beurt aan een blush en oogschaduw van dit merk. Beide producten kosten €14,95 per stuk (niet echt budget te noemen) en zijn dierproefvrij. Ik ben groot voorstander van dierproefvrije make-up en merken dus in ieder geval al een dikke thumbs up daar voor! Wel zijn Michael Todd producten niet in bijvoorbeeld het Kruidvat te koop maar zijn er wel een aantal Nederlandse webshops waar je dit merk kunt scoren.

DSC_2097 copy DSC_2098 copy Als eerste de blush in de kleur Mango: een op het eerste gezicht erg felle koraal tint maar zelfs ik kan deze kleur goed dragen op mijn lichte huid. De pigmentatie is goed, maar er zijn beter gepigmenteerde blushes voor minder geld te krijgen. Maar aan de ene kant maakt de ietwat minder goede pigmentatie de blush beter draagbaar. Wel blend de blush erg fijn en voelt deze verder zacht aan op de huid. De blush heeft een semi matte finish, ik heb het idee dat er toch wel ergens een hele fijne shimmer in de blush zit die hem een matte/satin finish geeft. In ieder geval, me likey want het is weer eens wat anders dan altijd maar een shimmery blush on the cheeks.

De oogschaduw is in rap tempo favoriet geworden als highlighter onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. De oogschaduw is in de kleur Nude en voor mijn lichte huid de perfecte match om het als blendkleur te gebruiken bij ooglooks. (Je ziet de kleur zelfs bijna niet op mijn swatch foto) De oogschaduw is matte en heeft een zachte structuur. De pigmentatie is goed en blend fijn. Er valt verder weinig over te zeggen want minpunten aan deze schaduw kan ik niet vinden.

DSC_2099 copy

De producten van Michael Todd zijn niet de goedkoopste maar de kwaliteit liegt er naar mijn mening niet om. I’m hooked!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Michael Todd Blush + Oogschaduw.”

  1. Ik vind de blush erg mooi. maar ik heb liever een heftiger gepigmenteerde blush voor minder geld. Dan heb je heel weinig nodig en doe je er langer mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//