Maybelline The Colossal Volum’ Cat Eyes Mascara.

Vorige week was ik in de stad voor een aantal dingen en toen kwam ik toevallig deze mascara tegen bij de Etos voor maar €7,50. (hij kost normaal €14,49 maar kreeg bij de kassa onverwachts €6,99 korting!)

 

Ik was er, toen ik hem kocht, niet echt heel erg hoopvol over, zeker niet omdat veel maybelline mascara’s die ik gehad heb nooit echt aan mijn verwachtingen voldeden. (denk aan volume gevende mascara’s die uiteindelijk geen ruk deden etc.) Maar deze mascara heeft zijn werk toch nog best goed en naar mijn zin gedaan.

Ik hou zelf van mooi gesepareerde en lange wimpers met een mooie natuurlijke krul en overall uiterlijk. Gelukkig heb ik van mezelf al erg lange wimpers die ik eigenlijk nooit hoef te krullen en dit liever ook niet doe (waarom iets onnodig beschadigen, denk ik dan) en deze mascara komt aardig in de buurt van dat resultaat.
Als eerst de verpakking; pretty, leuk met dat panterprintje maar dat voegt verder niet erg veel toe aan mijn eindoordeel. Wel vind ik de vorm van de mascara huls lekker in de hand liggen maar mocht de dop van mij wel ietsjes langer zijn. Iets langere doppen vind ik persoonlijk altijd fijner werken, maar dat terzijde.
Het gebogen borsteltje vind ik fijn ook al was het wel even wennen omdat ik al langere tijd alleen rechte borsteltjes gebruikt heb. De textuur van de mascara zelf ben ik ook alleen maar positief over. Hij is ietsjes aan de dunne kant (vergeleken met de gemiddelde mascara) maar ook weer niet zo dun dat het van je borsteltje en wimpers af loopt. Ik zou zelf wel meer van dunnere mascara’s dan dikke clumpy mascara’s aangezien die ook snel een spinnepoot-effect geven.
De mascara droogt best snel maar houdt je wimpers zacht en flexibel wat ik echt een super pluspunt vind. Hierdoor breken je wimpers ook niet zo snel af! Ik heb zelf de mascara een aantal keer op verschillende dagen en tijden uitgeprobeerd, met 1 laagje en daarna ook met 2 of meerdere laagjes.

Het resultaat wat je krijg met 1 laagje vind ik wel mooi, het oogt natuurlijk en separeerd de wimpers echt super goed. 2 laagjes vind ik zelf wel iets mooier en ziet er alsnog wel aardig natuurlijk uit, maar geeft iets meer lengte en volume, perfect voor een feestje of een leuke avond uit! Meer dan 2 laagjes zou ik zelf niet doen, dit zorgt er voor dat je wimpers aan elkaar blijven plakken (spinnepootjes) en daar moet je echt van houden. Hou je er van, doe dan 3 laagjes (of meer) en leef je uit zou ik zeggen!
Al met al ben ik best tevreden over deze mascara, vergeleken bij mijn favoriete rimmel mascara’s doet hij het niet erg veel beter of slechter, de textuur is alleen ietsjes dunner. Verder is het een fijne mascara voor een goede prijs. Er zit 9.5ml in elke huls die 6 maanden houdbaar is. Natuurlijk is het verstandig om mascara’s niet langer dan 3 maanden te gebruiken i.v.m. bacteriën etc!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Maybelline The Colossal Volum’ Cat Eyes Mascara.”

  1. Mooi resultaat krijg je er mee! komt door je mooie wimpers wel want bij mij doen die colosasls niet veel :(

  2. Oef, bij jou geeft het echt een mooi effect. Komt door je wimpers natuurlijk.

  3. ik heb hem zelf ook, ik vind hem fijn, maar de volgende keer koop ik toch weer the falsies van maybelline denk ik :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//