Essence Colour & Go 43 Where’s The Party?

Een hele tijd geleden alweer kocht ik dit kleine maar oh zo mooie lakje voor maar €1,29 bij Kruidvat. Het is zeker weten een dupe van de Catrice lak Iron Mermaiden en aangezien het niet een lakje is die ik wekelijks draag, was deze lak en hoeveelheid (5ml) een betere keuze dan de Catrice lak die ook nog eens minder goed dekte dan deze van Essence.

De lak zelf dekt aardig goed, je hebt ongeveer 2 a 3 laagjes nodig en de lak zelf droogt snel waardoor de droogtijd tussen de verschillende laagjes meteen een stuk korter is. De tint is echt prachtig, maar wel eentje waar je van moet houden. Het is een duochrome lakje wat wil zeggen dat er een aantal verschillende kleuren in de lak te zien zijn, verschillend door de manier waarop het licht er op valt. De meest opvallende tinten in de lak zijn paars, groen en grijs.
Al met al, ik ben er gek op! Een mooie lak die vooral in de herfst en winter mooi tot zijn recht komt!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Essence Colour & Go 43 Where’s The Party?”

  1. Is het echt een dupe voor Iron Mermaiden? Volgens mij valt dat nog best tegen. Ik ga deze denk ik wel eens kopen en dan zal ik ze eens vergelijken. Deze lijkt toch wat heftiger qua kleur.

  2. Die heb ik ook! =) Ik vind het een heel mooi kleurtje. Hij is fijner dan die van Catrice, die heb ik ook. Hij lijkt trouwens ook op de nagellak van OPI Not Like The Movies.

  3. Grrr, ik heb 'm vanmiddag nog in m'n handen gehad, maar weer terug gelegd, zonde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//