Maybelline Forever Strong Pro Polishes Atomic Violine + Midnight Blue.

Al eerder reviewde ik twee andere Maybelline lakjes, die me trouwens ook erg goed bevielen en die me maar €2,50 per stuk hebben gekost. Dit keer weer twee Maybelline lakjes met een iets andere formule en naam maar die toch ook wel erg fijn lakken en vooral erg pretty zijn!

Als eerste Atomic Violine, leuke naam voor een super mooi paars lakje. De kleur is een diepe paarse tint met zilveren en verschillende tinten paarse shimmer in. De lak dekt trouwens best snel, met twee dunne laagjes ben je al good to go.

Dan Midnight Blue; ik ben zelf nooit zo heel erg weg van blauwe lakjes maar een donkere royal blauwe tint als deze vind ik altijd wel erg classy. De lak heeft een glossy/metallic achtige finish waar je wel echt van moet houden wil je dit mooi vinden.

De droogtijd is trouwens ook goed te doen, de lak droogt best snel met een paar minuutjes. Volgens de flesjes zou de lak 7 dagen lang goed op je nagels moeten blijven zitten maar zonder goede topcoat is dat niet het geval. Ook deze lakjes hebben me maar €2,50 per stuk gekost bij Big Bazar.

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Maybelline Forever Strong Pro Polishes Atomic Violine + Midnight Blue.”

  1. Hele mooi lakjes !! Vooral de Atomic Violine vind ik erg mooi, maar ik ben dan ook gek op de kleur paars haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//