7.5 Year Anniversary <3

Ola lieve lezers!

Vandaag is het een klein beetje feest in huize femketje aangezien Roy en ik vandaag precies 7.5 jaar samen zijn :3

Tegenwoordig is het best wel zeldzaam als jonge mensen al wat jaren samenzijn, laat staan 7.5 jaar. Het is voor mij ook best raar als ik er over na ga denken hoe lang het eigenlijk alweer is en dan besef ik pas hoe blij ik ben dat ik Roy ben tegengekomen toen ik nog maar 14 was. Ik ben blij dat ik het geluk heb om zo jong iemand tegen te zijn gekomen waar ik ook echt de rest van mijn leven bij wil zijn.

Op naar nog 7.5 jaar zou ik zeggen! :3

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “7.5 Year Anniversary <3”

 1. Gefeliciteerd!

  Inderdaad erg speciaal!
  In Oktober ben ik 5 jaar samen! Ben nu 20, ik was dus 15 toen ik mijn huidige vriend leerde kennen !

  Groetjes x

 2. Gefeliciteerd!! Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe voor de komende 7,5 jaar en natuurlijk ook voor alle jaren die daarna komen haha.

 3. ik ben ook ruim 7 jaar samen (06-06-05), tim was 12 en ik 13 ^^
  nog veel geluk samen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//