MAX Quad Grey Combo.

Ik denk dat iedereen er wel al wat over gehoord of gelezen heeft, ik heb er zelfs een tijdje terug een filmpje over gemaakt; MAX quad paletjes die te koop zijn bij de Action. Ik had dus eerder al 3 andere varianten gekocht en laatst nog twee andere. Vandaag ga ik dus 1 van de laatste 2 reviewen en bespreken.

 

Ik wist natuurlijk wel al van de andere quads dat de pigmentatie best goed was gezien de prijs en dat de kleuren al helemaal prachtig zijn als je ze nat aanbrengt. Ook zit er in de quad nog een spons applicator maar deze gebruik ik nooit.
De kleuren in dit palette zijn de volgende:
Een gemarmerde oogschaduw met beige en grijs.
Een licht roze tint
Een lichte blauw/grijzige tint.
Een donker grijze kleur (die super goed gepigmenteerd is, nat en droog!)

(droog aangebracht zonder basis)

Alle tinten zijn ontzettend shimmery maar daar hou ik zelf wel erg van. Ook zijn ze aardig hard maar komt er genoeg kleur van af, ook als je ze droog aanbrengt. Naast het feit dat ik echt gek ben op deze super goedkope oogschaduwquads gaan ze per quad 18 maanden lang goed mee en is het dierproefvrij! Elk quad kost maar €1,29 en er zijn in totaal een stuk of 6 verschillende te krijgen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “MAX Quad Grey Combo.”

 1. Ik heb 2 van deze quads,
  en weet jij mss hoe die 6 verschillende heten? Dan kan ik zien welke ik nog moet vinden ^^

 2. Ik vind het er niet slecht uit zien, vooral wanneer je de oogschaduw nat aanbrengt ziet het er geweldig uit.

 3. Wat een mooie quad! Deze hebben ze nou nooit bij de Action hier. Jammer want hij is echt prachtig!

 4. Wouw ik vind hem erg mooi:)
  En hij is helemaal niet slecht ofzo:)
  Alleen onze action verkoopt geen makeup:(

  xx

 5. Wat een prachtig palette! Ik heb 'm ook al eens gezien in de Action, maar toen niet gekocht. Misschien doe ik dat de volgende keer wel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//