Catrice Big City Life: The Berlin Collection.

Een week geleden kocht ik alle vier de lakjes en palettes van deze nieuwe Catrice LE. Ik was al eerder een aantal keer naar de Kruidvat gerend maar steeds was de nieuwe LE nog niet in de schappen. In dit artikel review ik als tweede het Berliun palette en het London lakje (ik zal btw ook steeds per stad het palette en het lakje reviewen, gewoon als leuke setjes ^^ ). Klik HIER voor het artikel over the London Collection!

 

Het palette kost normaal €6,99 maar aangezien er een mooie 35% kortingsactie gaande was toen ik de palettes etc. kocht, heeft dit palette me maar €4,54 gekost!
In totaal zitten er twee blushes en 6 oogschaduws in het palette, een zwart oogpotloodje en een dubbelzijdige applicator. Dit palette heeft naar mijn mening de meest neutrale en natuurlijke tinten van alle palettes waarmee je makkelijk een draagbare maar erg mooie look (of drie) mee kan maken.
Elke blush en oogschaduw heeft ook zijn eigen bij de stad passence naam en ik ben verder erg tevreden over dit palette. De pigmentatie is echt super maar de oogschaduws en blushes zijn wel erg zacht en brokkelig; pas dus op voor fall out!

(ooglook met de tinten AM Alex, Berlin Wall en Checkpoint Charlie)
Beide blushes zijn erg mooi maar mijn favoriete oogschaduwtinten uit dit palette zijn toch zeker wel Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie. Verder is het oogpotloodje is klein maar erg goed gepigmenteerd en is de dubbelzijdige applicator nog best handig in gebruik. Afgezien van dat gebruik ik toch liever mijn eigen kwasten in dit palette.
Over het lakje heb ik ook niets anders dan lof te vertellen. Een mooie donker oud roze tint die super goed dekt. Met 1 laagje is alles al dekkend! Het lakje kost normaal €2,49 en bevat 10ml lak.
x femketje

PS: Vergeet je niet mee te doen met de winactie? Je kunt een set van 12 oorbellen winnen! 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Catrice Big City Life: The Berlin Collection.”

  1. wauw mooie look heb je gemaakt!
    Binnenkort komt er een post van het pakketje wat ik van je gekregen heb!
    x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//