MAX Quad Brown & Beige.


Van de in totaal 5 quads die ik van dit merk heb is dit de laatste die ik gekocht heb. Al langere tijd zat ik er op te azen maar was deze steeds niet te krijgen in de Action bij mij in de buurt. Uiteindelijk heb ik deze dan toch weten te scoren voor een laag prijsje van maar €1,29.

 

Elk quad, zo ook deze, heeft 5.5 gram product, is dierproefvrij en gaat 18 maanden lang goed mee mits je er met schone kwasten e.d. in gaat.
Alle kleuren zijn super goed gepigmenteerd, zowel nat als droog en bevatten een hoop shimmer wat ik persoonlijk altijd wel erg mooi vind. De kleuren in dit quad zijn beige, een goud/bruine tint, een koper kleur en een gewone chocolade achtige bruine tint.

Ook zit er bij de quad nog een spons applicatortje maar die gebruik ik nooit. Mijn gewone kwasten set vind ik een stuk fijner en zachter werken.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “MAX Quad Brown & Beige.”

  1. Mooie kleuren, en voor die prijs is het al helemaal leuk! Ben wel benieuwd hoe je deze zou gebruiken :)

  2. Prachtige quad! Wil ook al zoooo lang eens naar de Action om wat make-up te scoren :)

  3. Ziet er wel goed uit voor die prijs. Al vind ik de kleuren niet zo mooi overkomen op de foto, ik hou meer van een ander soort bruin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//