MAX Nailstickers; Action Koopje!

Toen Roy vorige maand in en uit verschillende ziekenhuizen moest was ik ook een aantal dagen bij mijn ouders (aangezien het laatste ziekenhuis waar we wel fatsoenlijk behandeld zijn vlakbij mijn ouderlijk huis was). In Terneuzen was ik snel even wat dingetjes gaan kopen in de stad voor Roy en was ik ook nog even in de Action waar ik deze nagelstickertjes tegenkwam. Lief dat mijn moeder is kocht ze ze voor me en later kwam ik ook hier in Vlissingen nog een aantal andere designs tegen.

Voor maar €0,69 per set van 3 velletjes heb je heel wat super mooie stickers die nog eens erg goed van kwaliteit zijn ook. Ik heb zelf nogal gebogen ronde nagels en daardoor komen nagelstickers snel los aan de randjes als ze op een ronding zitten. Heb je plattere nagels? Dan heb je hier ook minder snel last van. Ik had daarom ook niet al te goede hoop voor deze stickers maar ik ben echt blij verrast! Deze stickers blijven ontzettend goed zitten, krullen niet recht van mijn nagels af en daarnaast hoef ik ook geen extra lagen topcoat meer aan te brengen in de hoop dat ze beter en langer blijven zitten.

Het nadeel van de stickers is dat ze door de super kleefkracht ook wat lastig van je nagels af te krijgen zijn. Zelf heb ik er toch wel even op moeten boenen om ze er af te krijgen. Zelfs met mijn nagellakremover potje gingen ze er niet af! Maar na wat meer geduld en meer geboen kreeg ik ze er alsnog goed af zonder mijn nagels te beschadigen.

Er zijn best veel designs trouwens dus het lijkt mij dat iedereen wel een leuk setje naar wens kan scoren. Voor de super lage prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “MAX Nailstickers; Action Koopje!”

  1. Geweldige stickers, in terneuzen altijd in overvloed bij de action. :D (heb een vooraadje.. stik van de stickers hahaha) wou alleen dat ze iets vaker de max nagellak in het schap hadden liggen, hebben ze dat in vlissingen wel?

    1. Ja normaal gesproken wel maar zie ze de laatste tijd steeds minder, of dan liggen er alleen maar dezelfde enzo.. wel jammer!

  2. Ik heb er ook een paar keer mee in mijn handen gestaan, en toch niet meegenomen. Van elk setje is er maar 1 die ik echt leuk vind. Maar net wat je zegt.. voor de prijs hoef je het niet te laten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//