MAX Lipsticks Silky Nude, Peach & Hot Pink.

Al eerder reviewde ik mijn eerste setje van 2 MAX lipsticks in de kleuren Pink Blush en Poppy Peach. Klik HIER voor dat artikel. Dit keer is het de beurt aan drie andere tinten namelijk Silky Nude, Peach en Hot Pink en ik kan vast verklappen dat ik er super tevreden over ben!

Als eerste Silky Nude, een voor mijn lichte huidskleur goede nude tint met een creamy finish. Het enige minpuntje aan deze lipstick is dat hij nogal snel in de lijntjes trekt. Een oplossing hiervoor is om de lipstick in stappen aan te brengen. Eerst een laagje aanbrengen, dan afdeppen, weer een nieuw laagje en weer afdeppen. Net zo lang tot het naar jouw smaak is.

Peach is toch echt mijn favoriete tint van de MAX lipsticks die ik tot nu toe heb. Een mooie creamy koraalachtige peachy tint die bij elke huidskleur mooi staat. Ook vind ik een kleur als deze geschikt voor elke dag en elke gelegenheid.

Als laatste Hot Pink, ook zeker geen lelijke lipstick tint want ik ben altijd gek op knalroze. Ook deze is volledig creamy en brengt fijn aan.

De lipsticks blijven over het algemeen best lang goed zitten en kunnen soms wat in je lippen trekken. De lipsticks hebben een lekkere zoete vanille geur en een super pigmentatie. Het enige minpuntje is de huls, die is niet echt mooi om tegen aan te kijken. Ook heb ik er van de week per ongeluk 1tje bijna kapot getrokken toen ik de lipstick omhoog wilde draaien! Niet echt kwaliteit dus maar gelukkig maken de lipsticks het zelf echt meer dan goed.

De lipsticks zijn qua prijs ook erg goedkoop namelijk maar €0,45 per stuk. Ze worden verkocht in setjes van 2. Wat ik ook een pluspunt vind is dat het merk MAX niet op dieren test!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “MAX Lipsticks Silky Nude, Peach & Hot Pink.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//