Catrice 780 Welcome To Roosywood.

Een lakje wat al een tijdje op mijn wishlist stond maar die steeds uitverkocht was was deze kleur van Catrice. Het is een tint waarvan ik dacht er al een aantal te hebben maar stiekem is deze toch weer net iets anders dan de andere.

(Op de foto’s van de lak in het flesje lijkt deze super licht roze door het zonlicht. In werkelijkheid is deze gewoon net zo donker als op de nagels en swatchfoto :3)

Welcome To Roosywood is een roosachtige donkere oudroze tint met een creamy finish. Deze dekt goed zoals we van Catrice gewent zijn in een laagje of 2. Deze lak heeft net als alle andere nieuwe lakjes een breder kwastje en dat vind ik persoonlijk wel fijn werken. Alleen is deze net iets te breed voor mijn smalle pinkjes maar dat is een kwestie van geduld en wennen wanneer ik die nagels lak.

Deze kleur is vergeleken bij Catrice 090 Karl Says Très Chic net iets donkerder terwijl de lak vergeleken bij Catrice Big City Life LE lakje 02 Berlin weer net wat lichter is. Het zit dus precies tussen die twee tinten in, om de kleur wat duidelijker te maken. Ook is Welcome To Roosywood wat meer naar de paarse kant geneigt dan naar de meer roze kanten van de andere twee lakjes.

In ieder geval, het is en blijft een mooi lakje. Heb je nu bijvoorbeeld de andere twee lakjes niet kunnen scoren maar wil je wel graag een oudroze gekleurde lak? Dan raad ik je deze zeker aan want voor een klein prijsje van €2,49 (voor een potje van 10ml lak) hoef je het niet te laten!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Catrice 780 Welcome To Roosywood.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//