MAX Lipsticks Honey Beige & Coral Pink.

Al eerder reviewde ik een aantal andere lipsticks van MAX. Klik HIER en HIER om die artikelen te bekijken! Nu is het de beurt aan de laatste twee kleuren in mijn stash namelijk Honey Beige en Coral Pink.

Als eerste Honey Beige; een kleur die ik niet snel zou dragen maar die uiteindelijk best pretty is. Een bruinroze tint met een enorme hoeveelheid fijne goudkleurige shimmer. Naar mijn smaak is deze echt te shimmery maar als je hem lichtjes aanbrengt geeft het wel weer een mooi effect. Zelf is de lipstick redelijk goed gepigmenteerd maar je kunt de kleur erg makkelijk en snel opbouwen als je dat wilt.

Dan Coral Pink; een lipstick met iets minder shimmer maar wel erg veel zilverkleurige glans. De kleur is ietsjes donker roze die ik zelf eigenlijk vrij weinig weg vind hebben van een koraal tint. Toch vind ik het een mooi kleurtje en iets meer draagbaar en minder discobal in your face dan Honey Beige. De pigmentatie van deze lipstick is gewoon goed te noemen, met 1 laagje heb je al een mooie dekkende kleur.

De lipsticks worden bij Action verkocht in setjes van twee voor een super budgetprijsje van €0,89. Okay, de verpakking ziet er niet zo denderend uit maar dat haalt zeker niet weg dat deze lipsticks verre van slecht zijn! Ook zijn deze lipsticks niet getest op dieren, iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vind bij het kopen en gebruiken van cosmetica.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “MAX Lipsticks Honey Beige & Coral Pink.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//