Advertorial; Zonnebrillen.com

Nu het alweer de 2e dag van de zomer is leek dit me het perfecte moment om het eens met jullie over een super relaxte zonnebrillen webshop te hebben die naast een groot en varierend assortiment zonnebrillen ook nog eens klantvriendelijk is door de makkelijke betalingsmogelijkheden en snelle verzending.


Zonnebrillen.com is een webshop waar iedereen een leuke zonnebril kan scoren, wat jou smaak dan ook is. De webshop verkoopt o.a. de merken Nike, Ray Ban, D&G, Polar, Tom Ford, Chimmm en nog veel meer in verschillende kleuren en stijlen. Zeker weten voor ieder wat wils dus!

Zelf ben ik vooral erg gecharmeerd van de kleurrijke Chimmm zonnebrillen met het motto “Art meets fashion”, maar ook de aparte en unieke The Beatles collectie spreekt me erg aan.

Nu even wat zaken op een rijtje; De webshop heeft de thuiswinkel waarborg en dat betekend dat je veilig kunt shoppen op deze webshop. Wat ik ook erg handig vind, vooral voor de meiden en dames die online shoppen wat eng en soms lastig vinden door het online betalen, je kunt gewoon lekker simpel met bijvoorbeeld iDeal, CreditCard of Paypal betalen. Je kunt dus je eigen manier van betalen kiezen, wat jij het fijnst, meest vertrouwd of makkelijkste vind!
De verzending van je bestelling gaat trouwens ook erg snel. Heb je voor 16.00 besteld dan heb je de volgende dag je zonnebril al in huis. Daarnaast zijn de verzendkosten ook goed te doen (€5,00 voor Nederland en België) en hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen als je bestelling boven de €50 is. Stel je hebt een zonnebril besteld maar je bent niet thuis op het moment van bezorging; dan wordt er nog een tweede poging gedaan om je bestelling alsnog persoonlijk aan je te overhandigen een dag na de eerste bezorgpoging.

Al met al, zoek je nog een kekke, kleurrijke, opvallende of gewoonweg een mooie zonnebril? Neem dan eens een kijkje op zonnebrillen.com en leef je uit. Ik weet zeker dat je een bril ziet die jou leuk lijkt!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Advertorial; Zonnebrillen.com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//