Max Factor Masterpiece Mascara.

Ik geloof dat het alweer ruim een jaar geleden is dat ik deze mascara als Kruidvat voordeelkaart houder in de post kreeg. Eindelijk heb ik ‘m open gemaakt en eens goed getest voor dit review artikel. Over het algemeen ben ik niet zo van de ‘duurdere’ drogist mascara’s maar ik moet zeggen dat ik deze best fijn en basic vind en daarnaast lekker snel en makkelijk in gebruik.

DSC_4395 copy DSC_4396 copyVoor een echt WAUW effect zou ik deze mascara niet aanraden. Hij geeft mij niet echt veel lengte of volume, maar separeerd wel erg mooi en geeft daardoor een natuurlijk resultaat. Iets waar ik wel van hou als ik voor een au naturel look ga met alleen een beetje lipbalm en mascara. Het coat mijn wimpers goed in een zwarte kleur en verzwaard ze niet waardoor mijn natuurlijke krul goed blijft zitten. Het borsteltje is flexibel en rubberachtig en heeft hele korte maar fijne rubberen haartjes. Dit is wel iets waar je van moet houden, zeker omdat niet iedereen goed tegen die rubberen borsteltjes kan.

EOTD 15aug2013FOTD 12aug2013 femketjeNL copy copy(De mascara heb ik bijvoorbeeld in mijn FOTD artikel van maandag gebruikt en in de EOTD van afgelopen donderdag.)

Ikzelf heb een sample’tje van 5,3ml *wat ik eigenlijk best veel vind en nooit op kan maken in die drie maanden tijd dat een mascara goed houdbaar is* en gebruik deze vooral op rustige dagen of wanneer ik te weinig tijd heb om mezelf helemaal op te maken. Ik vind ‘m pretty voor een natuurlijke look maar voor meer volume en lengte raad ik toch echt een andere aan! Een fullsize van deze mascara kost €15,99 en zit normaal gesproken in een goudkleurige huls.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Max Factor Masterpiece Mascara.”

  1. Ik vind deze echt geweldig! Die van mij is nu echt bijna ‘op’ en dat vind ik zo jammer:( Bij mij zorgt deze juist wel voor extreem veel volume. Je foto van afgelopen maandag is echt weer gorgeous!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//