MAX Eyes Double Lash Effect Mascara.

Een maandje geleden liepik samen met manlief eens door de stad en gingen we ook de action in. Ik had aleerder gehoord over de positieve ervaringen met deze mascara en voor maar €0,99nam ik deze mascara mee. Voor nog geen euro is het ook geen ramp als hij wattegenvalt!

Maar OMG wat is dezemascara een favoriet geworden, en niet alleen om de extreem lage prijs! Eerlijkgezegd is deze mascara mijn nummer 1 mascara ever naast de maybelline thecolossal cat eyes mascara (en dat zegt heel veel in mijn geval!). Hetborsteltje is echt perfect voor mijn wimpers en separeerd ontzettend goed. Hetborsteltje is wel van rubber (niet iedereen kan hier even goed tegen) en isverder lekker flexibel. De mascara lijkt qua verpakking erg veel op de normalemaybelline colossal mascara maar toch vind ik deze een stuk fijner.

Ook een pluspunt vind ikde kleur; goed diep zwart en ook de textuur vind ik fijn, niet te waterig maarook niet clumpy. Deze mascara geeft bij mij met 1 laagje een erg mooi ennatuurlijk effect. Voor een meer dramatische look en iets meer volume ga ik voortwee laagjes.
Al met al, heb je watminder te besteden maar zoek je toch een fijne mascara? Misschien is deze danook iets voor jou! De mascara kost nog geen euro en bevat maar liefst 12mlproduct. De mascara is verder dierproefvrij wat ik persoonlijk erg belangrijkvind bij het kopen van cosmetica.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “MAX Eyes Double Lash Effect Mascara.”

  1. Zelf gebruik ik deze mascara ook dagelijks, vind hem erg fijn voor de kleine prijs :D

  2. vind het een hele fijne mascara, alleen vind ik het nogal een nadeel dat het zo lang duurt voordat hij opdroogd..

  3. Dat ziet er goed uit! Ik heb hem ook gehad, maar was niet zo tevreden. Hij deed niet zo veel en hij droogde super langzaam op :(

  4. Ziet er heel goed uit! Maakt je wimpers heel mooi lang en zwart, maar toch natuurlijk. :)

  5. oh dat is wel jammer >.< ik hoor trouwens van meerdere dat deze mascara erg langzaam opdroogt maar ik heb hier eigenlijk nog geen problemen mee gehad!

  6. Ik heb 'm ook geprobeerd. Het is niet mijn favoriet. De droogtijd duurt mij te lang waardoor ik snel Γ‘lles onder de mascara heb zitten

  7. Die vind ik ook echt heel fijn! Heel erg budgetproof maar toch een gaaf effect :D

  8. Jaaaaaaaaa, geweldige mascara! Groot probleem; ik liet de mascara vallen, stuk… :( En ze verkopen het niet meer bij mijn Action!!!

    Iemand nog een over/extra/in de buurt van Action met wel voorraad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//