Babor Glossy Liplite Lipgloss.

In de glossybox vanjanuari zat o.a. deze lipgloss van het merk Babor. Eerlijk gezegd had ik nognooit eerder van dit merk gehoord maar na een beetje googlen las ik steeds meerpositieve berichten. Zo ook over deze soort glossjes.

Zelf heb ik er een beetjegemengde gevoelens bij. Niet over de gloss zelf overigens, deze vind ik ergfijn en vooral erg mooi. Een fijne zachte textuur en de kleur vind ik super;#03, bronzig met gouden en multicoloured shimmer in. Ook de pigmentatie vind ikgoed en werkt de sponsapplicator naar mijn mening fijn.
Het enige wat ik mindervind is al het gedoe van de verpakking er om heen. Zoals de lampjes…. okay ikkan me voorstellen dat het handig is maar zeg nu zelf; hoe vaak breng jelipgloss aan in het donker of in een wc zonder verlichting of met erg slechteverlichting? Ik zelf namelijk nooit. Daarnaast vind ik de sterkte van delampjes wat tegenvallen vergeleken bij een zelfde soort gloss die ik van eenander merk heb en die qua prijs goedkoper was. Wel vind ik het spiegeltje aande zijkant handig, zeker als je geen extra spiegeltje in je tas hebt.

De prijs van deze glossis €16,50 wat ik voor een glossje wel mee vind vallen maar ik kan begrijpen datdit voor anderen met een kleiner budget nogal prijzig kan zijn voor een glossjevan 7ml. Wel is de gloss lang houdbaar, zo’n 3 jaar (volgens de verpakkingalthans!).
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Babor Glossy Liplite Lipgloss.”

  1. Ik heb deze lipgloss ook ontvangen bij Glossybox en ik was er niet echt weg van. De verpakking vond ik wel grappig maar ik vond er veel teveel glitters inzitten. Had jij dat niet? :) Verder leuk review!

  2. Gosh heeft ook lipglossjes met lampjes en spiegeltje. Alleen kosten die maar half zoveel :) en ik vind ze wel fijn eerlijk gezegd.

  3. ik vond het wel mee vallen qua glitter op m'n lippen zelf maar toen ik het er af wilde halen zaten er echt OVERAL glitters

  4. Dat is apart! Volgens mij een dupe hiervan is de Gosh light 'n shine lipgloss. Ook de huls lijkt er precies op met de vierkante vorm, het lampje en het spiegeltje en de kleur lijkt er ook veel op. Ik had hem een keer gekocht maar inmiddels heb ik hem niet meer omdat ik dat goud-achtige me te ouwelijk vond maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//