MAX Blush Rosewood.


Een tijdje geleden alweer kocht ik deze mooie blush voor (schrik niet!) €0,99 bij de Action hier in de buurt. Er waren meerdere tinten van deze blush te koop maar deze tint sprak me het meest aan.

Ten eerste vind ik de verpakking erg fijn. Okay, nu denk je; β€˜het zal vast wel crappy zijn omdat het van deAction af komt’, maar geloof me, deze verpakking is simpel maar zo ontzettend practisch!

Als je de blush opendoet kun je de blush zelf optillen. Onder de blush zit namelijk een spiegeltje met een powderpuff waarmee je snel en makkelijk de blush aan kunt brengen. Dit aspect van de blush is zeker een pluspunt voor de dames onder ons die veel onderweg zijn naar werk, school of wat dan ook, of als je gewoonweg niet veel tijd hebt in de ochtend en snel even wat blush wil aanbrengen of bijwerken.

Dan de kleur, zoals ik al eerder zei sprak deze tint mij het meeste aan van alle kleuren die op dat moment te krijgen waren. De kleur is een mix van roze en peach, de perfecte combinatie voor mijn lichte huidskleur. Ook bevat de blush een lichte shimmer die je een mooi natuurlijk glowy effect geeft in het zonnetje.
De blush is wel aardig sheer maar is erg makkelijk en snel op te bouwen voor een meer gepigmenteerd resultaat. Ook blend de blush erg fijn en snel in de huid, zeker als je het met je vingers of een zachte blush kwast aanbrengt.
Al met al, zeker een aanrader als je nog een mooie roze/peachy blush zoekt voor een erg fijn prijsje!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “MAX Blush Rosewood.”

  1. Deze heb ik ook en ik vind hem juist super gepigmenteerd! Misschien zelfs wel te!

  2. lijkt me echt fijn enzo.
    iedereen heeft er goede reviews over! zeker kopen haha.
    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//