Essence Ballerina Backstage lakjes 02 & 04.

Toen deze LE net uit kwam, of in ieder geval toen de persberichten uit kwamen, had ik me voorgenomen om alleen de zwarte lak en de koraalkleurige lak te kopen. Totdat ik in de winkel was en steeds meer, beetje bij beetje, de andere 3 lakjes ook steeds mooier begon te vinden. In dit artikel neem ik 2 lakjes samen aangezien ik deze ook als laatste gekocht had. De nummerieke volgorde klopt dus niet helemaal maar ach, het gaat toch om de mooie kleuren lak en niet om de nummertjes!

Als eerste vind ik de verpakking echt cute met de kanten print op de dop en ook de namen voor alle lakjes vind ik erg toepasselijk. De kwastjes werken fijn en lakken niet streperig. De potjes bevatten 10ml lak wat ik best veel vind voor Essence lakjes.
02 Wear Your Little Tutu is echt een heel lief en schattig kleurtje; licht roze met een mooie roze/paarse parelmoer glansje (net als de parelmoerglans die 01 Dance The Swan Lake bevat). De lak dekt jammer genoeg niet erg snel, na 3 laagjes zag ik nog steeds mijn natuurlijke tips er door heen. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant maakt het dit lakje wel een perfecte nude lak die je makkelijk en natuurlijk kunt dragen naar school, werk of waar dan ook.
04 Do A Floating Pirouette is een paars getinte lak die vergeleken bij 02 Wear Your Little Tutu erg goed dekt. Ik had maar 2 laagjes nodig om het goed dekkend te krijgen! Gezien de kleur van de lak is deze perfect om in de herfst te dragen (paar kan opzich het hele jaar wel, maar ik vind het persoonlijk altijd het mooiste in de herfst).
Het enige minpuntje aan deze LE vind ik dat het niet vast in het assortiment zit. Ik weet namelijk zeker dat wanneer deze lakjes opraken of gewoonweg te dik worden, ik ze graag opnieuw zou kopen. Tot die tijd heb ik nu gelukkig wel deze mooie lakjes en zijn ze nog eventjes te krijgen voor maar €1,79 per lakje bij de meeste Kruidvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Essence Ballerina Backstage lakjes 02 & 04.”

  1. Inderdaad erg jammer dat het slechts een LE is. Ik vind het zo'n mooie kleurtjes. Vooral die 'Do a Floating Pirouette' vind ik erg mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//