Marc Jacobs – Daisy Dream.

DSC_2659Bloemig, fruitig en fris… Dat zijn dingen waar ik van hou in parfums, en zeker nu de zomer voor de deur staat. Ik had (heel lief) een cadeaubon gekregen van mijn collega waar ik de bruidsreportage voor had geschoten, en daar van heb ik bij de Ici Paris XL een mooie 50ml geur van Marc Jacobs voor gescoord: Daisy Dream.

Lees snel verder als je benieuwd bent naar de verschillende geurnoten en het verdere review ;)

DSC_2658

First things first: Hoe cute is deze flacon. Ik zag ‘m en wilde hem alleen al voor de heb. Gelukkig is het ook nog eens een super lekkere frisse geur en helemaal femketje-proof. De flacon die ik koos is de 50ml waar je bij Ici Paris €73,70 voor betaald. Ik had een mooie korting in de winkel gehad van -25% en daarbij nog een cadeaubon waardoor ik deze geur zowat gratis mee naar huis mocht nemen.

Even wat info over de geur vanuit Ici Paris:

“Met haar natuurlijke charme en dagdromerijen, belicht Daisy Dream een nieuwe kijk op jeugdigheid, energie en romantiek. Daisy Dream is een weerspiegeling van Marc Jacobs onweerstaanbare mix van elegantie en vrouwelijkheid met ingenieuze details voor een frisse interpretatie van het iconische Daisy motief. Licht en luchtig – Daisy Dream is zowel bloemig en fruitig. De geur fascineert met een verrukkelijke top van bramen, frisse grapefruit en sappige peer. Het hart is rijk en vrouwelijk met jasmijn en noten van lychee en blauwe regen. De dromerige basis bevat witte houtsoorten, muskus en kokoswater.

Zoals je wel kunt lezen zitten er zowel fruitige aspecten in als bloemige, WHICH I LOVE :D Het is een geweldig lekkere lichte geur, perfect voor de zomer. Let wel, geuren kunnen op elke huid weer net wat anders ruiken door de warmte en zuurtegraad van de huid. Ik merk bij mijzelf altijd dat geuren vaak net wat zoeter en voller ruiken op mijn huid dan bijvoorbeeld bij een vriendin van me. Probeer geurtjes dus eerst altijd op de huid uit voordat je een stevige uitgave doet aan een geur die je nog niet eerder in real life geprobeerd of gebruikt hebt.

Ben je nog op zoek naar een lekkere frisse, bloemige en fruitige geur die ook nog eens lekker lang blijft hangen? Dan is misschien deze of een andere frisse Marc Jacobs geur iets voor jou! (de flacons zijn sowieso to die for, zo schattig!)

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? ;)

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Marc Jacobs – Daisy Dream.”

    1. Aahh nooo, ik haat het ook echt om parfum helemaal op te maken. Vaak laat ik nog een laatste mini beetje er in zitten, zodat ik er nog eens aan kan snuffelen :3

    1. Hij is echt lekker :D ik twijfelde zelf heel erg tussen deze en de complete witte doos van dezelfde lijn, deze is net iets subtieler en frisser :) Echt een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//