Makeup Revolution/I ❤ Makeup Wonder Palette – Naked Underneath (Faux Fur).

DSC_3809

In mijn laatste shoplog hebben jullie ze al kunnen zien: mijn nieuwe i heart makeup (sister brand van makeup revolution) palettes. Vandaag review ik de eerste, namelijk het Naked Underneath palette.

DSC_3813

Het palette heeft een zelfde afmeting als de i heart chocolate palettes en dus ook 16 prachtige tinten oogschaduw. Het palette zelf heeft een groot hartvormige rhinestone aan de voorkant en verder een kek laagje faux fur :D

Over de pigmentatie hoef ik denk ik niet zo veel meer te zeggen als ik onderstaande foto bekijk. Alle swatches zijn met 1 swipe en zonder primer.

DSC_3843

DSC_3831 copy small

Ik denk dat dit wel een erg goede deal is als ik vertel dat dit palette zo’n 7 a 8 euro kost, ontzettend mooi pigment heeft en een mooie kleuren range. De tinten zelf variëren van bruin naar blauwgrijs en rood achtige kleuren. Een paar mooie highlights ontbreken ook niet!

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Makeup Revolution/I ❤ Makeup Wonder Palette – Naked Underneath (Faux Fur).”

  1. Echt super mooi palette, zag ‘m liggen maar was bang dat de grijze/blauwe tinten me niet zouden staan. Jou staat het in ieder geval super!

  2. Mooi palette is dit! Ik heb al een aantal andere paletten van I heart makeup en die zijn allemaal zo fijn. Mooie look heb je ermee gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//