Make-up Tutorial: Tropic Fever *filmpje*

Dit is ‘m dan, mijn aller eerste gefilmde tutorial! Het was voor mij handiger om er gewoon tekst bij te typen dan alles al sprekend uit te leggen, hier gaat gewoon veel tijd in zitten en ik wil niet super lange filmpjes maken voor maar 1 look die je eigenlijk in 10 minuten ook wel kunt doen! Daarnaast is het niet handig om het sprekend te doen voor mij zelf, zeker niet als ik net als de dag dat ik deze filmde net 9 uur lang gewerkt had, dan ben ik gewoon te karig en te snel afgeleid om dingen uit te leggen XD Ook is het leuker voor mijn non-Dutch-speaking subscribers op youtube, die verstaan sowieso totaal geen Nederlands dus met Engelse subs om het zo maar even te noemen, kunnen zij ook gewoon kijken.

Enjoy <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Make-up Tutorial: Tropic Fever *filmpje*”

  1. wat een leuke filpmje zeg! je hebt zeker je best gedaan. leuk om naar te kijken

  2. Super leuk om te zien :D
    Ik mis alleen wel je stem, maar begrijp je volkomen.. heb het zelf getest afgelopen week en kost echt een hoop tijd en energie.. ;)

  3. Mooie look! Vind het wel jammer dat je niet praat, het is wat meer moeite, snap dat het meer moeite kost. Maar dat vind ik persoonlijk wel fijner voor tutorials. Zelfs als het in het Engels zou zijn :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//