Long Voluminous Lashes With Realash!

Een paar maandjes geleden ontving ik dit awesome pakket met daarin een wimperserum van Realash. Zo net voor de feestdagen leek het me awesome om lange en volle wimpers te hebben, dus ik begon met de 6 weekse wimperserum kuur halfverwegen oktober dit jaar. Benieuwd naar mijn ervaring, mening en foto’s, lees dan snel verder!

Hierboven mijn wimpers met 1 laagje mascara voordat ik met het serum startte.

Okay ik geef het toe, ik heb al aardig lange wimpers, maar een beetje voller mag altijd. Ik heb ook van nature lichtere wimpers met blonde puntjes dus zonder mascara zie je ze niet zo erg goed, maar that’s okay ;D Ik heb dus zelf 6 weken lang elke dag een klein beetje serum aan de wimperrand aangebracht. Het voelt trouwens wel lekker fris en koel aan de ogen en irriteerd niet dus dat is een HUGE pluspunt. Ik was zelf vooral bang dat ik spontaan al mijn wimpers zou verliezen omdat dit serum er voor zorgt dat de groei van de wimpers versneld wordt, maar dat is zeker niet het geval. Hieronder nog even een stukje waar Realash voor staat en doet:

“Wimpers groeien ongeveer 30 dagen. Dat is te kort om lange en dikke wimpers te krijgen. De geavanceerde REALASH-formule versnelt de wimpergroei en verstevigt de wimpers bij de haarwortel, waardoor de wimpers lang en sterk worden. De REALASH-formule voorkomt ook dat je wimpers uitvallen.

Het eindresultaat zal zichtbaar zijn na 30 dagen, maar de eerste positieve veranderingen kun je al vroeger zien. Na 2 weken kun je zien dat je wimpers sterker, gezonder en meer gevoed zijn. Na 21 dagen zijn de resultaten nog spectaculairder! En nieuwe jij in een tiental dagen!”

Zelf merkte ik na ongeveer 4 weken al een duidelijk verschil, ik verloor wel wat meer wimpers dan dat je normaal gesproken doet. Maar ze kwamen wel dikker en net wat langer terug. Vooral in dikte en volume merkte ik verschil, en wat “lege” plekjes tussen mijn wimpers werder sneller weer opgevuld. Ook nu ik het serum alweer een paar weekjes niet meer gebruik, merk ik dat mijn wimpers tot nu toe voller zijn gebleven. Natuurlijk zal dit afnemen wanneer de “serum-wimpers” uitgegroeid zijn en zullen uitvallen, maar dat is normaal.

Hierboven een aantal foto’s tijdens het einde en na gebruik van het serum.

Het serum werkt dus wel, zelfs als je al langere wimpers van jezelf hebt maar gewoon wat meer volume wilt en ietsjes meer lengte. Als je kortere wimpers hebt gaat dit serum zeker weten wonderen voor je doen en dan vooral in lengte. Zorg er wel voor dat je zeker elke dag 4 tot 6 weken lang een klein beetje aanbrengt aan de wimperrand. Het kost je bijna geen tijd/moeite en ik bracht het gewoon aan net na het douchen en net voor het aanbrengen van mascara. Het serum is wel pretty prijzig met een prijskaartje van €70 voor 1 hulsje van 3ml, maar het is wel weer 6 maanden goed houdbaar en ook weer opnieuw te gebruiken na je eerste ronde met het serum ;)


Hi guys and dolls! Today I wanted to talk about a lash serum I’ve used for about 6 weeks, starting in October this year. The Realash serum promises to make your natural lashes longer and fuller, without losing all of your lashes (which was my fear at first but thankfully this is a legit and good serum which is actually great for your lashes). I didn’t really noticed much more length, but then again my lashes are already pretty long. But I did get a load more volume and thicker lashes. Anyways, I really do recommend this serum eventhough it is pretty pricy (€70).

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Long Voluminous Lashes With Realash!”

    1. Ik eerst ook, maar deze maakte mijn wimpers binnen een paar weken zichtbaar voller :) Ik ben in ieder geval een happy camper!

  1. Hmm, ik denk dat ik deze ‘trend’ toch maar aan me voorbij laat gaan, toch iets te veel euro’s, maar wel heel erg fijn dat het helpt! Ik twijfel er wel al een hele tijd over.

    1. Ik denk niet dat het echt een trend is, serums als deze zijn al tientallen jaren in de verkoop ^^ Ik vind het dragen van nepwimpers meer trending dan een serum wat ook daadwerkelijk wat doet, maar het is inderdaad wel een aardig grote prijskaart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//