Lidl Tip: Budgetproof & Fijne Nagellakjes!

Ik liep vanochtend met mijn nog ietwat slaperige hoofdje door de lidl die bij mij om te hoek zit, en zag daar ineens een klein schap met make-up producten staan. Mijn ogen gingen natuurlijk meteen naar de potjes lak want alles, ook de nagellakjes, waren maar €1,99 per stuk. (Er zijn verder nog mascara’s, lipglossjes, lipsticks en foundations in verschillende tinten te vinden, ook allemaal voor €1,99 per stuk!) Ik nam zelf 2 roze tinten mee, 13 Pink Explosion en 15 Sugar Rose. Deze twee lieve maar vrolijke kleurtjes spraken mij het meest aan van de ik geloof in totaal 6/7 kleuren *vooral veel roze en rood trouwens* en een transparante topcoat die te koop zijn.

DSC_2907 copy DSC_2908 copy 13 Pink Explosion was de eerste kleur die ik eens van dichtbij ging bekijken en die ik eigenlijk meteen al in m’n karretje bovenop de zak appels had gegooid. Het is een barbie roze tint met hele fijne zilveren shimmer in, erg pretty en zeker wel een femketje-kleurtje! 15 Sugar Rose is een zalmroze tint met ook een super mooie fijne zilveren shimmer. Bij dit lakje valt de shimmer op de nagels wat meer op dan bij Pink Explosion en dat maakt het best een uniek en erg mooi lakje.

DSC_2909 copyDSC_2910 copyBeide lakjes dekken met 2 dunne laagjes en bevatten elk maar liefst 10ml lak! Lekker budgetproof dus want wie maakt er nou ooit een nagellak van 10ml helemaal op *of het zou je favoriete lak moeten zijn waarvan je zoals ik backups heb liggen XD*. Verder is het kwastje normaal, niet te dik of te dun, lakt deze fijn en niet streperig. Daarnaast is de droogtijd met een paar minuutjes ideaal. Het potje ziet er verder stevig en netjes uit, geen rare fratsen of andere poespas, gewoon een net maar simpel potje. Nog een pluspunt is dat de lakjes van top tot teen gesealed zijn in een plastic folie, op die manier weet je zeker dat de lak nog niet open is geweest!

DSC_2912 copyMocht je zelf nog wat van deze fijne maar goedkope lakjes willen scoren? Ik geloof dat het een weekaanbieding is dus wees er snel bij want op is op!

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Lidl Tip: Budgetproof & Fijne Nagellakjes!”

  1. Ze klinken fijn! Sugar Rose is echt een mooi kleurtje. Ik zou wel een familielid moeten bellen want in de buurt hebben ze helaas geen LidL

  2. Wauw mooie kleurtjes :) Ik wist helemaal niet dat de lidl make-up had, ik heb wel eens verzorgingsproducten van de lidl en die zijn prima

    1. Volgens mij hebben ze dat normaal ook nooit maar is dit een soort van try-out actie om te kijken of het een beetje loopt :3

  3. Wat grappig, die heb ik van de week helemaal niet gezien! Zal eens kijken als ik binnenkort weer boodschappen doe :)

  4. Ik zat toevallig toesteaks de wekelijkse krantjes door te nemen! En toen zag ik ook dat de Lidl cosmetica heeft! En vanmorgen ben ik er nog en totaal langs me heen gegaan! Gelukkig heb ik een lidl om de hoek dus morgen ff kijken! ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//