Lancôme Teint Idole Ultra 24Hr Foundation – 010 Beige Porcelain.

Van 1 van mijn lieve en langste *lees: we kennen elkaar al ruim 11 jaar* vriendinnetjes gaf me voor mijn verjaardag een ontzettend high end en dure foundation. Aangezien deze niet voor haar werkte door bepaalde ingrediënten en we beide zo bleek als sneeuw zijn, heeft ze mij haar brand new flacon gegeven ter waarde van maar liefst 43 euro!

559383_570369473031345_400284093_n copyDe flacon bevat dus een normale hoeveelheid van 30ml voor een enorme prijs van 43 euro. Zelf zou ik nooit zo veel geld uitgeven aan een foundation, maar voor dat geld mag je er toch wel heel wat van verwachten. Al helemaal omdat het een Lancôme product is. Voor mij persoonlijk was deze lichtste tint, 010 Beige Porcelain, alsnog te donker. Like WHUUUT!? In de flacon ziet de foundation er namelijk wel licht genoeg uit, maar op de huid was het oempa loempa alert. Het was zelfs zo ernstig dat ik er geen foto van gemaakt heb :’)

De foundation heeft voor mij dus een te warme ondertoon >.< Bummers! Wel weet ik dat er nog 2 lichtere tinten moeten zijn, waarschijnlijk ook met koelere ondertoon. Over de foundation zelf, los van de niet goed matchende kleur: De flacon ziet er netjes en strak uit en werkt prima met het pompje. De dekking is erg mooi en geeft een semi matte finish en is verder op te bouwen voor nog meer dekking op littekentjes e.d. Voor een helemaal matte effect zou ik de foundation toch even setten met een translucent poeder, bijvoorbeeld die van Essence is ideaal. De foundation brengt wel lekker en makkelijk aan, je bent met een paar minuutjes klaar want lang blenden is niet nodig.

Ik baal echt als een stekker dat ik een veel koelere ondertoon in mijn huid heb. Zo zie je maar weer dat niet alle bleekscheetjes hetzelfde zijn en je soms goed de mist in kunt gaan met foundations die op het eerste gezicht perfect lijken te matchen! Misschien kan ik de foundation mengen met iets anders om hem toch draagbaar te maken. Ik vind het zonde om hem weg te doen want een mooi duur gegeven cadeau als deze mag niet ongebruikt blijven.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Lancôme Teint Idole Ultra 24Hr Foundation – 010 Beige Porcelain.”

  1. Balend dat hij te donker is! Kan je dan geen witte foundation kopen om wat te mengen? Is inderdaad erg zonde omdat hij zo duur is…

  2. Jammer dat hij voor je toch te donker is! Heel zonde inderdaad, hij is niet bepaald goedkoop.

  3. Maar kan je dan niet terug met de foundation? Nou weet ik niet of ze hulp heeft gehad bij het uitzoeken, maar in de winkel heb je ander licht dan thuis. Met een catrice foundation is het wss pech, maar ik denk dat je het met lancome (ook al is het gebruikt) wel terug kan brengen. Jammer zeg!

    1. Voor mijn vriendin was de kleur wel goed maar 1 van de ingrediënten veroorzaakte breakouts, en hij was geloof ik in frankrijk gekocht ^^’

  4. Ik ken helaas het dilemma maar al te goed, ik ben ook erg licht en heb ook een koele ondertoon, nou, probeer dan maar een goede foundation te vinden.
    Wel gaaf dat je deze gekregen hebt, misschien voorzichtig een beetje mengen met een goede dagcreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//