Kruidvat Shoplog!

Aangezien ik vorig weekend eindelijk m’n 23ste verjaardag eens vierde + een housewarming party hield, kreeg ik een aantal gevulde envelopjes waarmee ik een wat dingetjes bij het Kruidvat geshopt heb.

DSC_5145 copyAls eerste was er een leuke actie op de Essence colour&go lijn (2 voor €3) en omdat ik er daar nog wel een aantal van wilde heb ik er 6 gescoord :3 Ook was mijn favoriete foundation met €5 korting *hij koste nu €10* te scoren dus hoppa, die ging in het rode mandje mee. Het nieuwe Essence Glorius Aquarius lakje mistte nog in mijn stash en ook die ging voor een klein prijsje van €1,79 mee. Als laatste zag ik nog een voordeelverpakking van 1 van mijn favoriete soorten snoep: bosvruchten cadillacs!

Wat zijn jullie laatste aankopen geweest?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Kruidvat Shoplog!”

  1. Leuke shoplog! Ik heb vanochtend ook twee essence lakjes gescoord met de kortingsactie en nog twee Catrice liquid metal oogschaduws. :)

  2. Leuke lakjes heb je gekocht alleen van die oranje ben ik niet zo’n fan, maar jij kan altijd van die mooie nail arts maken dus ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//