Kruidvat Hairspray; Shine Ultra Strong & Strong.


Ik ben iemand die bijna nooit haarproducten gebruikt zoals gel, wax, mousse of haarlak, ook niet tijdens het krullen of wafelen van mijn haar. (natuurlijk gebruik ik wel hittebeschermer!)
  

De enige momenten dat ik haarlak gebruik is als mijn haar echt niet goed wil zitten of super pluizig of statisch is door weersveranderingen. Vooral in de winter als het begint te vriezen heb ik wel eens last van pluis en dan is een fijne haarlak wel makkelijk!

Ik heb twee verschillende haarlakken, beide van Kruidvat huismerk en ik moet zeggen dat 1 van deze 2 mijn alltime favourite is.
Shine Ultra Strong is de sterkste haarlak van de twee maar ook meteen mijn minst favoriete lak. De haarlak geeft snel te veel van het goede en maakt het haar echt crunchy en breekbaar naar mijn gevoel. Deze haarlak is wel perfect als je je haar net met een krultang gekrult hebt maar dan heb je alsnog maar een heel klein beetje nodig. Je hebt al snel te veel in je haar met deze haarlak en dan is het alweer helemaal crunchy!

De volgende haarlak, Strong, vind ik een stuk fijner. Deze gebruik ik altijd tegen statisch haar of als mijn haar wat pluizig is en is ook een stuk minder ‘hard en sterk’ dan de ultra strong haarlak. Bij deze haarlak is het ook niet erg als je iets te veel in je haar doet, het wordt niet crunchy.
Ik weet niet meer precies hoeveel de haarlak gekost heeft maar weet wel zeker dat het niet meer dan 2/3 euro per bus heeft gekost!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Kruidvat Hairspray; Shine Ultra Strong & Strong.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//