Catrice Big City Life: The New York Collection.


Het laatste palette en lakje is vandaag aan de beurt om gereviewed te worden. Klik HIER voor London, HIER voor Berlin en HIER voor Sydney.

 

Om te beginnen het palette; kost normaal €6,99 en bevat twee blushes, 6 oogschaduws, 1 klein zwart oogpotloodje en een dubbelzijdige applicator die ik eigenlijk nooit gebruik. (wel erg leuk en handig voor meiden die geen eigen kwastenset hebben!)
Ik vind het uiterlijk van dit palette me het meest aanspreken als ik alle palettes bekijk. Misschien komt het door de blauwe tint of het feit dat ik van dit palette eigenlijk alle namen, gebouwen en beelden wel ken, of gewoon doordat de kleuren van de producten me het meest aanspreken. In ieder geval vind ik het een mooi design!
 (voor deze look heb ik de tinten brooklyn bridge, central park, time square en wall street gebruikt.)
 
Alle blushes, schaduw en het potloodje zijn erg goed gepigmenteerd, helemaal als je ze nat gebruikt (dat kan natuurlijk ook he dames!) en ze blenden erg fijn in en met elkaar en andere oogschaduws of gezichtsproducten.
Mijn favoriete blush tint uit dit palette is Broadway en mijn favoriete schaduws zijn Soho, Time Square en Wall Street.
Het bijbehorende lakje is ook erg fijn. Een mooie semi donkerblauwe tint met een mooie creamy finish. Het lakje dekt ook aardig goed, beter dan verwacht eigenlijk; met twee laagjes zit de lak al perfect!
Het lakje kost €2,49 en bevat net als alle andere Catrice lakjes maar liefst 10ml lak!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Catrice Big City Life: The New York Collection.”

  1. Deze palette heb ik ook! de kleuren zijn echt prachtig ik gebruik ze regelmatig! helaas was het lakje er niet meer :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//