Kruidvat Body Fruit: Cranberry & Pomegranate body butter en scrub.

De laatste maar oh zo heerlijke geur uit de Body Fruit lijn van Kruidvat. Ook voor deze twee producten heb ik maar €1,50 moeten betalen, zeker geen geld gezien de goede kwaliteit.
De scrub ruikt ten eerste al heerlijk en doet me denken aan zomer en vakantie. (En een beetje aan danoontjes van vroeger XD) De scrub bevat kleine en grotere scrubdeeltjes, waaronder pitjes van de granaatappels die er in verwerkt zitten. De scrub is niet erg dik, in ieder geval lang niet zo dik al de oranje mango en papaya scrub uit dezelfde lijn, en brengt daarom fijn aan.

 
De body butter is net als de andere twee erg fijn en ruikt ook weer super lekker. Ook deze trekt snel in de huid en voed de huid goed. Er zit maar liefst 200ml in de pot en gaat dus zeker wel een tijdje mee, zeker als je het net als ik alleen voor je onderbenen gebruikt.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Kruidvat Body Fruit: Cranberry & Pomegranate body butter en scrub.”

 1. Ik hoor zoveel goeie dingen over de Kruidvat Body Fruit. Ik ga het binnenkort zeker uitproberen!

 2. Shit vanmiddag vergeten om te zien of de kokos butter er nog was, die vind ik het lekkerst!
  Maar deze ruikt ook superlekker <3

 3. Weetje het zou fijn zijn als ze ook kleinere verpakkingen zouden maken!
  (zoals de mini's van de Body Shop)
  Ik vind het echt goor als je een geur te lang en te vaak gebruikt!
  (bij mij dan!!!)

 4. @Sanne dat ben ik echt compleet met je eens, zeker als je de butter erg vaak en over je hele lichaam gebruikt wordt je soms een geur echt beu >.< ik wissel vaak ook af omdat ik nu 3 verschillende heb staan :)

 5. Die bodybutter zou ik graag wel eens willen proberen :) Bedankt voor de review! :)

 6. ik heb die body butter ook,
  alleen vind ik dat die heel erg naar fristi ruikt,
  ik heb de neiging om het op te eten,
  maar dat kan ik beter niet doen haha
  xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//