Essence Multi Action False Lashes Mascara.

Een mascara van Essence waar ik totaal niet tevreden mee ben is deze. Een ietwat goedkope rip-off van de falsies mascara van maybelline die nog niet eens doet wat het belooft ook.

Ten eerste kan ik over de prijs niet klagen, deze is zeker wel budget en lag rond de €3,00. Pluspuntjes zijn het grote borsteltje en het feit dat de mascara snel droogt en makkelijk af te halen is is ook weer mooi meegenomen. Maar dan nu de minpunten…..
De mascara klontert ontzettend veel (bij 1 klein dun laagje al) en geeft juist meer een erg sloppy resultaat dan een mooi false lash effect. Dit is voor mij daarom ook de grootste blunder van dit product. Het maakt aan de ene kant je wimper wel dikker en oogt voller maar of het er ook echt netjes uit ziet is een ander verhaal. Ook kan door het grote borsteltje het lastig zijn om aan te brengen, vooral in de ooghoeken kom je lastig bij de kleinere wimpers en smudge je al snel een beetje mascara op je ooglid of neus.
(wimpers met 1 dun laagje, ‘poging tot’ at least!)

(wimpers met twee dunne laagjes, werd erg spinnenpoterig)
Een tweede en dun laagje mascara maakte het eerste dunne laagje opzich wel weer wat beter maar nog steeds was het een erg spinnepoterig effect waar ik totaal niet van hou en niet op zit te wachten.
Het enige waarmee ik dit product alsnog tot een succes zou kunnen maken is om het of nooit meer te gebruiken of om met een wimperkammetje na elk laagje er door mijn wimpers te gaan zodat alle klontertjes er uit zijn. Maar dan werkt ook meteen het hele effect niet meer en kun je net zo goed een normale andere mascara gebruiken.
Concluderend zou ik zeggen laat deze mascara liggen als je hem ziet en neem hem alleen als je dikke spinnenpoot wimpertjes wil of misschien gek wil doen tijdens carnaval of halloween.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Multi Action False Lashes Mascara.”

  1. Ik vind die borsteltjes wel fijn nog altijd. Zelf gebruik ik alleen bruin/zwarte mascara maar vind hem bij jou wel echt heel erg mooi!

  2. Jammer zeg! Ik heb zo'n oranje van essence ooit gehad en die was wel echt fijn!

  3. Jammer dat ie wat spinnenpoterig werd na een tweede laag :/ Bedankt voor de review in elk geval! :-)

  4. Jammer… ik heb ook een mascara van Essence gehad, maar daar werd ik alleen allergisch voor… en het effect was ook al niet super.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//