Kleancolor 46 Sweet Orange.

Kleancolor is een merk waar ik nog maar een enkele keer mee te maken heb gehad. Ook qua lakjes heb ik er maar een stuk of 3 en vandaag in dit artikel komt zo’n lakje voorbij.

DSC_4608 copy

46 Sweet Orange is zoals de naam al doet vermoeden een oranje lak, maar ik moet zeggen dat het geen normale creamy oranje is die je elk jaar met Koninginnedag uit de kast trekt. Deze oranje lak dekt jammergenoeg wat lastig, je hebt zeker een laagje of 3/4 nodig, maar de kleur is zo mooi dat me dat vrij weinig kan schelen. Op de swatchfoto hieronder zijn 2 laagjes aangebracht, een derde vind ik zelf eigenlijk nog wel nodig omdat mijn tips nog een beetje doorschijnen.

De lak is pretty shimmery met een mooie gouden shimmer door het oranje wat het een metallic achtig lakje maakt. Jammer want hierdoor is hij wat streperig tijdens het lakken. Maar de kleur schreeuwt herfst naar mijn mening omdat het echt een pompoen achtig kleurtje is. De lak droogt wel aardig snel, dat dan weer wel :3

DSC_4609 copy

Kleancolor lakjes als deze bevatten ruim 14ml lak en kosten €3,95.

x femketje

PS: morgen komt er in de middag een nieuwe winactie online! :3

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Kleancolor 46 Sweet Orange.”

  1. Hmm, het is niet een kleurtje dat ik snel zal kopen, maar ik snap dat je het een leuk kleurtje voor de herfst vindt!

  2. Mooi bijzonder kleurtje ! Wel jammer dat hij wat streperig.
    3,95 is een mooie prijs voor zulke lakjes.
    Ik heb zelf ook nog nooit wat van dit merk geprobeerd maar lees er wel vaker goeie reviews over.

  3. Ik heb zelf ook zo’n lakje van Kleancolor, vind ‘m mooi! Hij is apart, hou ik wel van. En vind Kleancolor zo’n aparte geur hebben, die herken ik overal ;-)

  4. Wauw, wel een heel mooi kleurtje terwijl ik nooit echt zo van oranje ben, maar deze is wel mooi =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//