Kiko Colour Sphere Duo Eyeshadow – 100 Chocolate/Cream.

Je zal het niet geloven maar ik heb nog steeds gorgeous en never used producten liggen die ik vorig jaar voor mijn verjaardag heb gehad. Zo lag deze mooie Kiko oogschaduw duo ook nog steeds op me te wachten om geswatched en geprobeerd te worden. De kleur die ik had gekregen is 100 Chocolate/Cream en bevat 1,8 gram voor een *online* prijsje van 6,90.

DSC_5324 DSC_5325

Ik moet zeggen dat ik best wel onder de indruk ben door de pigmentatie. Maar het is dan ook natuurlijk een baked oogschaduw! Deze duo bevat een super mooie goudachtige creamy tint met daarnaast een warme donkere chocoladebruine kleur. De kleuren zijn echt ideaal om een draagbare warme look te maken, blenden als engeltjes in de huid en zijn ook makkelijk met andere oogschaduws e.d. te gebruiken.

DSC_5328

Vooral de goudkleurige creamy tint bevat aardig wat shimmer, hier moet je wel echt van houden. Zelf hou ik wel van wat glitter en shimmer en ga in de toekomst zeker een aantal looks met deze duo maken!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Kiko Colour Sphere Duo Eyeshadow – 100 Chocolate/Cream.”

  1. Wauw heel mooi! Ik heb zelf ook wat producten van KIKO geshopt toen ik in het buitenland was, maar de oogschaduws heb ik overgeslagen… Weet niet precies waarom als ik dit zie :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//