Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner.

Ik ben de laatste tijd steeds vaker into nieuwe haarproducten uitproberen. Zo wissel ik redelijk vaak van shampoo maar af en toe een nieuwe conditioner in de mix kan ook geen kwaad. Zo heb ik al een maand lang deze Aussie 3 minute miracle conditioner getest en bij deze dan eindelijk mijn review!

DSC_5253Zelf had ik voordat ik deze conditioner testte nog niet eerder een Aussie product geprobeerd, maar had er wel al een lading positieve reviews over gelezen. De verwachtingen waren dus pretty hoog en had ook niet anders verwacht dan zelf ook gek te zijn op dit product. Mijn haar is altijd een beetje lastig in de winter, zeker als het wat kouder is worden mijn puntjes wat droger en de rest van mijn haar statisch als een malle.

De conditioner maakt vooral mijn haarputen lekker gevoed, glad, lekker schoon en fris met een zoet geurtje en is ook nog eens lekker makkelijk door te kammen zodra ik de douche uit stap! Ook bleef de geur de hele dag in mijn haar hangen, dik pluspunt! Het enige minpuntje aan de conditioner is dat ik het alleen echt in mijn haarpunten of in ieder geval alleen in de lengte van mijn haar moet gebruiken. Voor boven op mijn hoofd bij de wortels is hij iets too much en kreeg ik te snel wat vettig haar.

DSC_5254

De verpakking vind ik ook ideaal, alleen een folietje er aftrekken en voor de rest is het een simpel knijpflesje. Geen gedoe met dopjes die afbreken of door de badkamer vliegen. Voor een fles als deze met 250ml betaal je 8,99. Een aardige duit maar het werkt wel super fijn als je last hebt van ietwat frizzy/statisch, droog en beschadigd haar in de winter.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner.”

  1. Klinkt fijn, zeker voor iemand met droog haar zoals ik. Maar die fles haha, wat doet me dat denken aan een ketchupfles!

  2. Hij klinkt goed, de fles is in ieder geval handig. Meestal breken de doppen eerder af dan dat ik op de helft van de inhoud zit…:/

  3. ik hbe op dit moment toevallig een ander masker van aussie in mijn haren :P maar deze klinkt ook echt super fijn!!!

  4. Deze heb ik ook, ik vind hem erg fijn, ik vind alleen de dop, die folie, zelf wel een nadeel. Zo kan ik hem niet hersluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//