JewelCandle – Geurkaarsen Met Een Sieraad!

Van de week mocht ik een awesome leuk mailtje ontvangen van JewelCandle.nl met de vraag of ik twee van hun kaarsen wilde ontvangen ter review. Ik had al eerder van dit concept gehoord via Sam Schuerman op youtube *volgens mij onder eenzelfde soort naam*, maar had niet verwacht dat het ook hier in Europa een hit zou worden.

JewelCandle is een webshop waar je simpel gezegd handgemaakte geurkaarsen kunt kopen met in elke kaars een sieraad ter waarde van 10 tot 250 euro. Je hebt keuze tussen verschillende geurkaarsen maar ook of je een ring, oorbellen of hanger in je kaars wilt. Welk soort sieraad is dus wel bekend, maar niet hoe deze er precies uit ziet.

20140801_180930De handgemaakte kaarsen die ik gekozen heb zijn de creamy vanilla (waar oorbellen in zitten en nu maar 19,95 kost ipv 24,95), en de sweet cupcake (waar een ring in zit en die nu maar 29,95 kost ipv 34,95).

De kaarsen zijn echt super nice, ze geven super veel geur af en ruiken gewoon lekker zoet! Ik heb niet erg lang moeten wachten tot ik de sieraden uit de kaars kon halen, elk had maar 3 uurtjes branden nodig voordat ik het folie waar de sieraden in zaten, al kon zien en los had van de kaars. Ik heb ze er met oude lange tweezers uit kunnen halen. Pas hier wel mee op als de kaars nog brand!

20140801_203530Eenmaal afgekoeld kun je de sieraden uitpakken en kijken welke beauties jij in je kaars hebt :D

pic20140803125606Ik moet zeggen dat ik blij ben met mijn sieraden, de ring is echt helemaal mijn smaak en de kleine oorbelletjes hebben een pretty lila steentje. Beide zijn van zilver dus dat is een pluspunt!

Ik vind dit concept zo ontzettend leuk, niet alleen om zelf aan te schaffen maar ook om weg te geven als verjaardagscadeautje. Voor mijn lieve lezers en followers heb ik een 20% kortingscode gekregen die geldig is tot 30 september 2014 op alle JewelCandle.nl bestellingen.

femketje20

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “JewelCandle – Geurkaarsen Met Een Sieraad!”

  1. Wat een superleuk concept zeg! Ik had hier nog niet eerder van gehoord, maar klinkt als een superleuk cadeautje!

  2. Ik heb de kaarsen van een concurrent geprobeerd maar vond ze erg tegenvallen toen, de ringen in dat geval leken erg goedkoop en de kaarsen roken voor mijn idee te sterk. Als je de prijs van de kaars meerekent vind ik het dan ook niet waard. Ruiken deze kaarsen ook zo sterk of zijn ze nog wel lekker? Ik ben wel erg benieuwd naar de rest van de sieraden aangezien ik deze kaarsen ook best prijzig vind… Niet iets waar je zomaar even een gokje op neemt…

    1. Ik vond de kaarsen niet zo erg sterk ruiken dat het begon te stinken, maar moet zeggen dat ik ze wel in een grote ruime kamer heb gebrand en daardoor de geur ook minder sterk is dan wanneer je het in een kleine kamer brandt.

  3. Hmmm ik weet het niet zo! Eerst was ik super enthousiast maar ik twijfel nogal. Jouw ring en oorbellen zijn wel heel nice. Het is superleuk om als cadeautje te geven of krijgen, maar ik heb ook wel negatieve reviews gelezen over dat sieraden er super goedkoop uitzagen of een hele rare maat hadden. Dan vind ik het voor 25,- toch wel een grote gok, koop ik van dat geld liever Yankee Candles of een echt mooie zilveren ring. Wel een leuk concept :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//