Invisibobble Elastiekjes!

Een tijdje terug kreeg ik een leuk mailtje met de vraag of ik niet de nieuwste soort trend/rage op gebied van haar elastiekjes wilde uitproberen: De Invisibobble. Ik koos zelf voor de zwarte variant omdat ik deze ook makkelijk naar mijn werk zou kunnen dragen, en tsja, zwart kan altijd overal bij!

invisibobble2

Invisibobble beloofd je haar niet te beschadigen, de hele dag door lang goed in je haar te blijven zitten en ook geen rare knik in je haar achter te laten of aan je haar te trekken, wat veel andere elastiekjes wel doen. Ook kun je dit elastiekje leuk als armbandje dragen. Alleen maar pluspunten dus, al volgens het merk zelf.

Ik heb Invisibobble zelf een aantal dagen geprobeerd en ik kan alvast zeggen dat ik best onder de indruk ben, al is het maar een haar elastiek. Hij laat inderdaad geen rare knik of andere beschadigingen achter in mijn haar en hij blijft door de goede grip lang en goed in mijn haar zitten.

invisibobble

Het enige minpuntje er aan vind ik dat ik het idee heb niet echt een super strakke staart te kunnen maken, of de staart tussendoor even wat aan te trekken doordat de Invisibobble al zo veel grip op je haar heeft zodra het je haar nog maar aanraakt. Don’t get me wrong, mijn staart zat goed vast maar hij kon nog wel net eventjes ietsjes strakker. Ook moest ik even wennen aan het werken met het elastiek, door de vorm en grip is het toch net even anders dan met een normaal haar elastiekje.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=U66UXiMuvEc”]

Toch ben ik erg positief en denk ik dat het gewoon een kwestie van wennen en uitproberen is om toch een super strakke staart te maken met de Invisibobble. Hij bleef in ieder geval erg goed zitten en beschadigde mijn haar totaal niet!

Deze Invisibobble elastiekjes zijn in verschillende online shops te koop zoals johnbeerens.com maar zijn ook al gespot in verschillende winkels in de stad. De prijzen varieren nogal, maar the real deal van 3 elastiekjes per pakje kost zo tussen de 3,50 en 5 euro.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Invisibobble Elastiekjes!”

 1. Wat grappig. Zelf heb ik nogal wat krullen en ben ik bang dat het heel snel vast zal gaan zitten. Ik had dit soort dingen vroeger namelijk ook.

 2. ik heb ze een paar maand geleden bij mij kapper gekocht en idd ik vind ze er erg fijn in mijn sluike haar waar normaal alles uitglijdt…

 3. Ik ben ondertussen ook wel erg benieuwd geworden naar deze rekjes! :-)
  Het gevoel dat je geen strakke staart hebt, was het enige waar ik bang voor was, dus dat is wel jammer…

  1. Ik heb er toevallig vandaag 1 in naar het werk. Heb ‘m een extra keer om de staart gedaan en het voelt al een stuk strakker en steviger :) die elastiekjes rekken toch goed mee dus een keer extra er om heen is geen probleem!

 4. Hier ben ik ook wel benieuwd naar. Ik vraag me af of je ze makkelijk weer uit je haar krijgt, lijkt me dat je haar er makkelijk tussen vast gaat zitten ofzo

 5. Wat een apart elastiekje! Ik draag zelf mijn haar vaak in een losse knot en ik denk dat dat niet goed gaat lukken met deze elastiekjes. Of het gaat er heel raar uitzien. Zelf gebruik ik graag van die elastiekjes zonder metalen stukje. Die zijn ook fijn! :)

  1. nou dat is niet helemaal waar dat een losse knot er raar uit gaat zien met dit elastiekje. ik heb twee manieren gevonden voor je. 1. haar naar voren op je kop hangen dus,haar borstelen boven en onderkant en ook goed de kruin. haar beetpakken in een staart, elastiek eerste keer erdoorheen halen, tweede keer half en derde keer de rest en dan overeind komen, mooie losse knot. 2. staart midden op je hoofd maken haal het elastiekje er niet helemaal maar half er door heen en herhaal dat twee keer doe er dan een losse lus van maken is ook mooi. een paar schuifjes maken het geheel af. dus de tweede manier is een soort losse lus.

 6. ik heb deze in het bruin,blauw,geel,roze,doorzichtig,wit, de nieuwe winter kleuren : sulky season, burgundy red,universal bleu en light grijs heb ik ook. ik heb ook fata morgana, de donkergroene, de oranje en dat was het. ik vind ze heel erg fijn. ook heb ik nepperds van v en d, maar die zijn slechter voor je haar , daar kan het ook van afbreken. de nepperds van h en m zijn de beste elastieken voor als je weinig geld te besteden hebt en de originele te duur vind. 3 euro voor 5 van die dingen is niet veel geld en daar doe je ook lang mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//