Sally Hansen – 440 Pinch Of Punch.

“Voor een euro kan ik ‘m niet laten liggen”, dat dacht ik toen ik een massive bak met Sally Hansen lakjes zag liggen bij de action een paar weken terug. Van de 13 lakjes die ik in totaal mee nam voor maar 0,99 euro per stuk, is deze lak toch wel 1 van mijn favorieten!

DSC_6842

440 Pinch Of Punch is een lila/roze achtige lak, lekker creamy en dekt met maar 2 dunne laagjes. Geen glitters of shimmer dit keer, gewoon een prima en vooral mooie creamy lak met glossy finish. Ik moet zeggen dat deze Sally Hansen lakjes ook wel aardig lang goed op de nagels blijven zitten, zelfs zonder extra laag topcoat. Een dag of 4 red de lak wel!

DSC_6841

0,99 euro voor een 11,8ml potje lak die normaal 7,99 per stuk kost is een goede deal!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Sally Hansen – 440 Pinch Of Punch.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//